Ljubezen po domače: Naš novinar je poklical Vesno in naletel na nepričakovano zahtevo!

Kako prosim? Le kaj bi na to rekla simpatična voditeljica Tanja?

Ljubezen po domače: Naš novinar je poklical Vesno in naletel na nepričakovano zahtevo! (foto: POP TV) POP TV
5. 5. 2018

Da ima Vesna velika pričakovanja od moških, ki so jo obiskali na kmetiji, smo se lahko prepričali že na malih zaslonih oddaje Ljubezen po domače, tokrat pa je njene visoke zahteve na lastni koži občutil tudi novinar naše medijske hiše, ki je za revijo Nova z Vesno želel opraviti intervju.

Zgovorna kmetica iz resničnostnega šova je pred kratkim namreč obmolknila. Za to, da bi 34-letna Vesna spregovorila, si je zdaj namreč zamislila, da bi zaslužila pošten honorar, in sicer kar od 500 do 10 tisoč evrov.

Na prijazni telefonski klic novinarja je najbolj priljubljena udeleženska šova dejala, da se lahko dogovorijo za intervju, a le pod pogojem, da naša medijska hiša plača.

"Plačajte vsaj 500 evrov, pa se lahko kaj pogovorimo. Jaz za zdaj od tega nimam nič, promocije pa ne potrebujem," je namreč odgovorila novinarju in za zaključek prepričano dodala, da ona že ve, kako se to gre, ter da se za takšne intervjuje po navadi plača prav toliko, kot je zahtevala.

Kot so zapisali novinarji revija Nova, Vesna ni edina protagonistka resničnostnega šova, ki je za kratek pogovor zahtevala honorar, saj naj bi največje apetite po prepoznavnosti in dih jemajočih honorarjih imeli izključno akterji resničnostni šovov, ter da resnični zvezdniki, ki že leta in leta ustvarjajo na domači sceni, takšnih vrtoglavih apetitov nimajo.

Članek si lahko v celoti preberete v aktualni številki revije Nova:

Za revijo Nova prispevek napisal A.M.

Fotografije: POP TV / Miro Majcen

Preberi še: Rutka - obvezni lepotni dodatek poletja 2018! Tu so namigi, kako jo nositi

Priporočamo tudi: TAKO je videti Katarina Benček popolnoma brez ličil!