Ljubezen po domače: Miha končno podal izjavo o uresničeni ljubezni z Vesno

"Ljubezenska sreča je potrkala na vrata Mihe Rebernaka, ki je – čeprav je že pred časom izpadel iz igre 'Ljubezen po domače' – vendarle osvojil Vesnino srce," piše aktualna številka revije Nova.

Ljubezen po domače: Miha končno podal izjavo o uresničeni ljubezni z Vesno (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
2. 7. 2018

Glavna zvezda šova Ljubezen po domače, Vesna Šošterič, ki prihaja iz vasice Veternik, se je namreč odločila, da ne bo samska (mimogrede, njen prvi izbranec Jožko Kmetič se je, kot kaže, ustrašil tako zelo želene ljubezni, morda kmečkega ali celo družinskega življenja) ter da je Miha tisti ta pravi moški. Tisti, s katerim bo ustvarila veliko družino.

Miha je o uresničeni ljubezni končno podal izjavo in pravi:

"Meni se zdi Vesna zanimiva ženska, kako daleč pa bo najina zveza šla … Upam, da bo šlo in da ne bova imela težav. Čeprav sem sramežljive sorte, ne vidim težav, saj če vidim, da sem ženski všeč, potem vem, da mi osvajanje uspeva, in sem bolj pogumen," je novinarjem revije Nova povedal Miha Rebernak.

Ta je povedal še, da se z Vesno že dogovarjata, da bi živela skupaj na njeni kmetiji.

Glede na to, da si Miha želi ustvariti veliko družino in imeti vsaj tri otroke, ga je novinar naše hiše povprašal tudi o tem.

"Hm, če bosta prvič dvojčka, bova potem poskusila še enkrat, dvakrat, saj si želim veliko družino, Vesna pa si želi dva otroka," pove Miha, ki kar žari od sreče.

No, kaj pa na vse skupaj pravi Vesna?

"Veste, jaz ne vem, kako je to … No, šalo na stran, če bo eden in tisti zdrav, bo lepo. Če bosta pa dva, pa bo tudi vredu," meni Vesna.

Ta je povedala tudi, da so njeni domači Miho lepo sprejeli, čeprav jih je situacija nekoliko presenetila, saj se je naknadno odločila zanj.

In kaj Vesno in Miha čaka sedaj, ko je zelo gledanega šova Ljubezen po domače konec?

"Zdaj greva pa svojo pot naprej," odgovarja Vesna, ki ji naše spletno uredništvo želi vse dobro. Upamo, da bo ljubezenska sreča tokrat resnično na njeni strani. <3

Več o novi zgodbi, ki jo pišeta Vesna in Miha lahko prebereš v aktualni številki revije Nova!

Fotografije: Igor Zaplatil

Preberi še: Lili Žagar objavila redko fotografijo svoje družinice in Mama Luke Dončića obnorela svet in to je njenih top 6 fotk z Instagrama

Priporočamo tudi: ASTRO: Kaj ti (glede na zodiakalni znak) v trenutku pokvari dan?