Ljubezen po domače: Jožko je preteklost - poglej, kdo Vesni po novem greje srce!

Takoj, ko so ugasnile kamere, je ugasnila tudi romanca med Vesno in Jožkom. A zgovorni Vesni očitno ni hudega, saj njeno srce že greje drug moški! Poglej, za koga gre.

Ljubezen po domače: Jožko je preteklost - poglej, kdo Vesni po novem greje srce! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
27. 6. 2018

Vesna Šošterič, ljubljenka gledalcev šova Ljubezen po domače, nas je dodobra nasmejala s svojim posrečenim izrazom fačuzi, ki je v trenutku postal viralna uspešnica. O njej smo nato pred dnevi poročali, ko je doživela nesrečo, zdaj pa nas je presenetila novica, da je romance med njo in njenim Jožkom konec.

Kaj se je pravzaprav zgodilo, še sama Vesna ni prepričana.

Zanesljiv vir poroča, da naj bi ji prvotni izbranec "pobegnil" brez razloga. Kot je povedala Vesna, še sama ne ve, zakaj si je premislil. Jožko naj bi se po koncu snemanja brez razlage in pojasnila umaknil.

No, nato pa smo izvedeli, da Jožko le ima svoje razloge. Vesna naj bi vse hotela na silo in na hitro, kar pa njemu ni ustrezalo, je priznal. Takoj naj bi želela imeti otroke, a on ni bil za to, saj sta se poznala šele en mesec. Zato se je odločil, da je najbolje, da zaključita. Kot je povedal, je na Vesnini kmetiji preživel en teden, nato pa odšel.

A Vesna ni dolgo žalovala, njeno srce zdaj namreč že greje nekdo drug, ki se je v šovu prav tako boril zanjo.

Izvedeli smo, da gre za Miho, s katerim že načrtujeta skupni dopust na morju ali v planinah.

O otrocih zaenkrat ne razmišljata, saj pravita, da je zdaj naprej čas, da se dobro spoznata. Kot poroča vir, se zdaj videvata večinoma med vikendi, saj Miha sicer dela.

Konec tedna ji tako pomaga na kmetiji, kjer se sprostita, hodita na sprehode in tudi žurke, saj, kot je povedala Vesna, sta oba veseljaka.

Izvedeli smo, da je tudi Jožko našel novo ljubezen. Za koga gre, pa še ne vemo.

Vesnino celotno zgodbo si lahko ogledaš tukaj:

Kako se bo njuna zgodba odvijala naprej, bomo videli, vsekakor pa jima želimo vso srečo!

Preberi še: Mama Luke Dončića obnorela svet in to je njenih top 6 fotk z Instagrama!

Priporočamo tudi: FOTO: Rebeka Dremelj je razkrila intimne fotografije s svoje poroke