Lindsay Lohan je ponovno blondinka

Holivudska žurerka se je ponovno odločila za svetlo barvo las. Nova 'transformerka'?

31. 5. 2010

Potem ko se je vrnila s številnih zabav v okviru filmskega festivala v Cannesu, je kar devet ur preživela v lepotilnem salonu na Beverly Hillsu, kjer so ji med drugim ostrigli konice in pobarvali lase.

Blondinke se bolj zabavajo

LiLo očitno meni, da se blondinke bolje zabavajo, in ker so ji prepovedali piti alkohol, v katerem sicer neizmerno uživa, je očitno pohitela z barvanjem las, da bi njeno življenje spet postalo zabavno.

Trenutno ima Lindsay spet preživlja razne težave, saj so pred kratkim za njo skoraj razpisali tiralico, ker se ni pojavila na sodišču, kjer bi morali razpravljati o tem, ali je prekršila triletno pogojno kazen.

LiLo se je opravičila z besedami, da se ni mogla vrniti v Los Angeles, ker je v Cannesu izgubila potni list.

Lindsayina življenjska spirala

Iz bloga še temnolase LiLo

Sodeč po zadnjih zapisih v svetovnih medijih, tudi po številu blogov, ki obdelujejo njeno bizarno kariero v šovbiznisu, vse manj ljudi verjame v Lindsay Lohan in jo podpira.

Njena življenjska spirala zdaj stabilno vodi proti dnu.

Zgodba se je začela prve dni januarja 2006, potem pa se kronologija bere kot dnevnik mlade prestopnice.

Po zapisu v reviji Nova povzemamo naslednje prelomne dogodke:

Januarja 2006 v pogovoru za mesečnik Vanity Fair prizna, da ima težave s prehrano in da občasno uživa droge. Šest mesecev pozneje se zgrudi, menda zaradi 'vročinskega udara'.

Dva meseca po vročinskem udaru pade in si zlomi zapestje. Krivec? Ne droge in alkohol, krivi so bili Chanelovi škornji.

Konec leta mama medijem zaupa, da se je Lindsay včlanila v društvo anonimnih alkoholikov.

Januarja in maja 2007 se prijavi v kliniko za odvajanje od omamnih substanc, trikrat jo pijano ustavijo, sredi novembra v zaporu preživi 84 minut.

Septembra 2008 prizna romanco z didžejko Samantho Ronson. Osem mesecev pozneje, aprila 2009 se z Ronsonovo razide. Obe priznata, da sta si bili slaba družba. Izogne se zaslišanju in sodišče izda zaporni nalog, ki ga pozneje umakne.

Oktobra 2009 postane umetniška svetovalka za blagovno znamko Ungaro. Modna revija je pričakovano polomija.

Februarja letos prizna, da uživa legalne in nelegalne droge. Marca jo odpustijo pri Ungaru. Ignorira pozive na zaslišanje. V Francijo poizkusi odpotovati brez potnega lista. Sredi maja na zabavi v New Yorku neko manekenko zlije kozarec žgane pijače. Uspe se ji prebiti do filmskega festivala v Cannesu, kjer nebrzdano popiva; potni list ji je menda ukradel oče. Za njo se zavzame Britney Spears. Lindsay je trenutno v Los Angelesu.

Čakamo. Na nove škandale.