Lindsay Lohan brede iz težave v težavo

Če je kdo 'težavni otrok' Hollywooda, je to zagotovo Lindsay Lohan. Zadnja leta o njej ne beremo kot o uspešni igralki, temveč kot o nesrečni mladi ženski, ki se vdaja alkoholu, drogam in zabavam ... In kot je videti, se to še ne bo kmalu končalo ...

Lindsay Lohan brede iz težave v težavo (foto: Profimedia) Profimedia
29. 3. 2013

Zadnja novica o njej je, da mora opraviti 30 dni družbenokoristnih del, 90 dni odvajanja v kliniki in 18 mesecev psihoterapije. Poleg tega se bo morala redno testirati na droge. Aprila lani je 26-letna Lindsay namreč v Santa Monici povzročila prometno nesrečo, ko se je s svojim porschejem zaletela v smetarski kamion.

Takrat je policistom lagala, da ni bila pod vplivom alkohola in da se je kamion na hitro ustavil ter da je bilo to krivo za nesrečo. In s tem je prekršila pogojno kazen, ki jo je dobila leta 2011 za ogrlico, ki naj bi jo ukradla. Tokrat ji na srečo ne grozi zapor. Sodnik pa ji je dobronamerno namignil, naj ne seda več za volan.

Ko je mladenka stopila s sodišča, pa se je pojavil njen oče, 52-letni Michael Lohan, in začel vpiti nanjo ter na njenega odvetnika Marka Hellerja, češ da samo izkorišča njeno hčer, da bi prišel do njenega denarja.

Zavrača ponudbe za delo

Vendar pa se Lindsay zapleta iz težave v težavo. Zdaj ji očitajo tudi, da je na začetku februarja za humanitarni dogodek v New Yorku oblekla dizajnersko večerno obleko, ki si jo je izposodila. Gre za kreacijo Thei Couture, ki je vredna 1.750 dolarjev. Lindsay je menda nikoli ni vrnila.

Predstavnik za stike z javnostmi Thei Couture je dejal, da si je obleko izposodil igralkin stilist.  "Njegov pomočnik nas je potem obvestil, da se je obleka med večerjo uničila." Igralkin predstavnik za stike z javnostmi pa zapleta ni želel komentirati.

Zanimivo pa je, da kljub finančnim težavam, v katerih naj bi se igralka znašla, zavrača ponudbe za delo, ki jih dobiva. V Dubaju bi morala promovirati neko energetsko pijačo. Dobila bi 200 tisoč dolarjev, plačali bi ji pot in hotel. A je ponudbo gladko zavrnila. Za ta denar bi morala biti le gostiteljica neke zabave, kjer bi pač promovirali omenjeno pijačo. Sama pa meni, da je njena navzočnost vredna 500 tisoč dolarjev.

Preselila se je nazaj k mami

Potem je dobila priložnost sodelovati v televizijskem šovu Ples z zvezdami. Organizatorji so ji ponudili 550 tisoč dolarjev, a je ponudbo vseeno zavrnila. Dejala je, da se želi držati svoje igralske kariere in da ne namerava nastopati v različnih šovih. To govori vsem, tudi svojim prijateljem, ki so začudeni, saj vedo, da ji gre finančno slabo.

Celo tako, da se je preselila nazaj k mami, ker ni mogla več plačevati najemnine za stanovanje v New Yorku. Prodajati je začela tudi svoja dizajnerska oblačila, 47-letni Charlie Sheen pa je celo plačal njen dolg na davčni upravi, ki ga je imela in ki ga ni mogla poravnati. In zdaj spi pri mami v svoji dekliški sobi, kjer je spala, ko je bila še najstnica. Sicer nekako priznava, da je vse skupaj depresivno, a druge izbire nima, saj naj bi ji blokirali vse račune.

Nedavno je Lindsay želela nekaj denarja zaslužiti tako, da je od raperja Pitbulla (32 let) zahtevala odškodnino, ker je v pesmi Give Me Everything dejal, da je zguba. Več o tem lahko prebereš v novici: Pitbull žalil Lindsay Lohan.