Lili Žagar to pomlad čaka poseben izziv

Lili Žagar se vrača na male ekrane, in sicer bo to pomlad postavljena pred prav poseben izziv.

Lili Žagar to pomlad čaka poseben izziv (foto: Planet TV) Planet TV
13. 1. 2016

Tokrat bo vodila spektakularni resničnostni šov Bilo je nekoč, ki spomladi prihaja na Planet TV.

Šov bo postavljen v daljno preteklost, tekmovalci pa se bodo borili za 50.000 evrov.

"Vesela sem, da so me ustvarjalci šova Bilo je nekoč povabili k sodelovanju. Kljub temu da sem vodila že dva resničnostna šova, ta od vseh najbolj izstopa. V njem bomo zavrteli čas v preteklost in skozi napeto igro tekmovalcev šova spoznali pomemben del naše zgodovine, se naučili o že pozabljenih veščinah, spretnostih in obrteh naših prednikov. Piko na i celotnemu dogajanju pa bodo nedvomno dali napeti dvoboji za obstanek v tekmovanju in končni zmagi," je povedala Lili.

Planet TV obljublja resničnostni šov, kot ga Slovenija še ni videla, najbolj drzen šov v zgodovini televizije, ki je ustvarjen po licenci švedske produkcijske hiše Strix.

Format razburljive oddaje, kjer se bodo tekmovalci merili v surovih starodavnih bojih, na preizkušnjo postavlja tako sposobnosti preživetja kot sodelovanja v skupini, je popolnoma nov.

Slovenci bomo tako eni prvih, ki se bomo podali v avanturo po starodavnih časih.

Priprave na snemanje šova so v polnem teku. Prijave za tekmovalce so končane, gradnja pravega malega mesta, kamor se bo vselila le peščica izbranih, pa je skoraj končana.

Preberi še: Princ William razkril, kako ga je spremenilo očetovstvo ali pa si oglej modno fotozgodbo: Inja Zalta, kot je še nisi videla!