Liam Hemsworth prekinil molk in odkrito spregovoril o svoji bivši punci Miley Cyrus

Igralcu Liamu Hemsworthu se je po dolgem času končno razvezal jezik in je spregovoril o svojem nekdanjem dekletu Miley Cyrus. Njegovo mnenje o k škandalom nagnjeni glasbenici in igralki te bo morda presenetilo ...

Liam Hemsworth prekinil molk in odkrito spregovoril o svoji bivši punci Miley Cyrus (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2015

Če se privlačni ljubljenec deklet in priljubljena najstniška zvezdnica srečata na snemanju ljubezenskega filma, ni prav nič čudnega, da med njima tudi za kamerami preskakujejo iskrice.

In prav to se je na snemanju filmske verzije knjižne uspešnice Nicholasa Sparksa z naslovom Poslednja pesem zgodilo glavnima junakoma Liamu Hemsworthu in Miley Cyrus.

Zvezdnika sta se zapletla v romantično razmerje in se celo zaročila, leta 2013 pa sta presenetljivo sporočila, da je njune ljubezenske zgodbe po petih letih konec.

Postavni 25-letni Avstralec je dve leti po koncu razmerja prvič spregovoril o svoji 22-letni nekdanji ljubezni. S svojim mnenjem o težavni zvezdnici je nekatere kar precej presenetil.

Čustva se ne bodo spremenila

Mediji so se razpisali o tem, da sta bila glavna razloga za konec razmerja Mileyjina ekstremna sprememba imidža, saj se je iz pridne punčke prelevila v porednico, in predvsem njena na novo pridobljena svoboda na področju vedenja in oblačenja.

Razmerje se je namreč končalo kmalu po Mileyjinem opolzkem in močno kritiziranem nastopu z glasbenikom Robinom Thickom na prireditvi MTV VMA 2013.

Upravičeno bi torej pričakovali, da bo Liam vsaj malo jezen na svojo bivšo, a očitno je ravno nasprotno, saj je spomine na razmerje z njo obujal zelo čustveno in z nekakšno otožnostjo.

"Skupaj sva bila pet let, zato mislim, da se ta čustva ne bodo nikoli spremenila. In to je dobro, saj pomeni, da je bilo razmerje pristno. Bilo je in tudi vedno bo pomemben del mojega življenja,"

je Liam dejal v intervjuju za revijo Men's Fitness in poudaril: "Ne moreš izbirati, v koga se boš zaljubil!"

Razumevanje pa je pokazal tudi za Mileyjino omenjeno spremembo imidža in za njen novi življenjski stil: "Je svobodomiselna in menim, da bo s tem, kar počne, vedno presenečala. Nikakor pa ni zlobna oseba. Je mlado dekle, ki bi preprosto rada storila tisto, kar si pač želi storiti."

Potem ko se je Liam razšel z Miley, so se vedno znova pojavljale špekulacije o njegovih novih dekletih, a uradno je zvezdnik vse od takrat samski.

Res pa je, da prav v tem času spet krožijo zanimive govorice. Imel naj bi namreč razmerje z 22-letno Maiko Monroe, soigralko iz filma Independence Day: Resurgence, česar pa do zdaj še ni komentiral.

Komentiral pa ni niti šušljanj, da se nekaj plete med njim in hollywoodsko lepotico Megan Fox, ki jo redno srečuje v fitnesu.

Kakorkoli že, edina dama, ki trenutno tudi uradno igra pomembno vlogo v njegovem življenju, je psička Tani: "Krasna je. Posvojil sem jo pred približno letom dni in res je popoln pes."

pes

Preberi še: Lady Gaga razkrila žalostno resnico o zabavni industriji ali pa preberi mesečni horoskop za november 2015!

Priporočamo tudi: To so razlogi, da obožujemo kumare - si vedela, da so tako koristne za zdravje?