Lewis Hamilton žaluje za Nicole

Eden izmed najboljših voznikov formule 1 Lewis Hamilton je po šestih letih prekinil zvezo z Nicole Scherzinger. Zdaj je zelo žalosten in pravi, da se mu je podrl svet. "Težko se borim s čustvi in zame je to zelo težavno obdobje ..." priznava.

Lewis Hamilton in Nicole Scherzinger (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2013

Nicole Scherzinger (35) in Lewis Hamilton (28) sta bila par pet let. Vmes sta se sicer za kratek čas razšla, ker naj bi imela preveč dela in sta bila premalo skupaj. A je bila ljubezen preveč močna in sta zvezo nadaljevala.

Zanimivo je, da je še pred kratkim Lewis govoril, da bo svojo izvoljenko zaprosil za roko. Na romantičnem otoku Capri pa sta celo praznovala peto obletnico ljubezni. Ker pa sta preveč zaposlena vsak s svojo kariero in se le redko vidita, jima ni uspelo.

"Zelo mi je težko, ker sem izgubil posebno osebo v svojem življenju. Težko se borim s čustvi in se trudim biti čim bolj zaposlen, da ne razmišljam o njej," odkrito priznava Lewis. "Upam, da bo čas hitro minil in da se bodo rane čim prej zacelile."

Pevkin predstavnik za stike z javnostjo je potrdil pisanja angleških tabloidov, ki so objavili vest o koncu ljubezni. Nicole je pred kratkim celo izjavila, da se odlično razumeta, saj sta podobno vzgojena in imata enake poglede na svet. Vendar pa vse to ni bilo dovolj in razdalja med njima se je povečevala, saj sta se le redkokdaj videla.

Lewis je že vse svoje življenje zelo predan športu. Ko je spoznal Nicole, ni imel veliko ljubezenskih izkušenj, saj je bil star šele slabih 23 let. Tudi časa za ljubezen ni bilo, v Nicole pa se je res zaljubil do ušes. Ko sta se leta 2010 prvič razšla, je bil Lewis tako na dnu, da je moral vmes poseči njegov oče, saj so tudi športni rezultati pešali. Takrat je voznik formule 1 dejal, da še ni pripravljen na poroko in otroke, Nicole, ki je nekoliko starejša, pa naj bi si želela prav to.