Lepa Ana Klašnja je spregovorila o nosečnosti

Lani novembra je odjeknila novica o tem, da prvega otroka pričakujeta balerina Ana Klašnja in koreograf Miha Krušič. Zdaj je lepa balerina končno spregovorila o tem posebnem obdobju.

Lepa Ana Klašnja je spregovorila o nosečnosti (foto: Aljoša Kravanja) Aljoša Kravanja
10. 1. 2016

Ana nosečnosti ni pričakovala in nekaj časa tudi ni vedela, zakaj je tako čustvena, zdaj pa se s partnerjem že veselo pripravlja na novega člana družine.

"Nosečnost je čudovito in nepozabno obdobje v življenju ženske, ne morem pa reči, da je vse rožnato in niti malo naporno. Zaradi divjanja hormonov sem neznansko občutljiva, so dnevi, ko bi lahko letela od energije, in potem takšni, ko se razjokam za vsako malenkost in sem zelo utrujena,"

je za revijo Stoy povedala Ana in dodala:

"Vonjam kot policijski pes in neprestano mi nekaj ne paše pri hrani. Kožo imam presušeno, ampak kljub temu polno tistih najstniških mozoljčkov. (smeh) Pomagam si z Melivitinim avokadovim oljem za obraz," še doda bodoča mamica, ki prizna tudi, da je njena profesionalna deformacija tudi neprestana skrb, ali je njeno telo v formi.

"Vsako spremembo takoj opazim, zdaj seveda še toliko bolj. Kar hecno je, kako se ti telo spreminja iz dneva v dan. Malo pogrešam treninge, ki jih v celoti zdaj seveda ne smem več delati."

Več o tem, kako z Miho načrtujeta prihod dojenčka, si preberi v aktualni številki revije Story, kjer te čaka še kup drugih fantatičnih vsebin!

Story