Leonardo DiCaprio naj bi si omislil kar dve ljubici hkrati!

Novopečeni dobitnik oskarja za glavno moško vlogo Leonardo DiCaprio se očitno ne more odločiti, ko gre za predstavnice nežnejšega spola. Pred kratkim je namreč večer preživljal kar z dvema ženskama.

Leonardo DiCaprio naj bi si omislil kar dve ljubici hkrati! (foto: Profimedia) Profimedia
29. 2. 2016

Od začetka letošnjega leta, ko se je 41-letni ameriški igralec in filmski producent Leonardo DiCaprio, ki spada med najbolj zaželene neporočene moške na svetu, razšel s 26-letnim ameriškim modelom Kelly Rohrbach (na fotografiji spodaj), se šušlja in ugiba o tem, katera bo naslednja lepotica, ki se bo ujela na njegov trnek.

Kelly

Ko se je priljubljeni Leo zaradi podelitve prestižnih britanskih nagrad BAFTA pred nedavnim mudil v Londonu, so vsi tisti, ki so si zastavljali omenjeno vprašanje, očitno dobili odgovor.

Razvpiti ženskar se je v angleški prestolnici namreč podal na lov in tokrat udaril kar dvakrat!

Na zabavi po podelitvi omenjenih nagrad ga je namreč očarala lepa 30-letna irska televizijska voditeljica Laura Whitmore (na fotografiji spodaj).

Laura

Po poročanju britanskega tabloidnega dnevnika The Sun sta se na zabavi odlično ujela in se več kot očitno spogledovala.

"Leo je bil povsem osredotočen na Lauro, ki je poskušala ostati kul, a ji je kmalu pristopil in se začel takoj spogledovati z njo," je za omenjeni časnik razkril dobro obveščeni vir.

Po koncu prireditve pa se večer za Lea in njegov 'ulov' še ni končal.

Filmski zvezdnik je s skupino tesnih prijateljev namreč nadaljeval z žuriranjem, in sicer v svoji hotelski sobi, v kateri je bila prisotna tudi Laura.

Po trditvah vira sta se takrat precej zbližala in svetlolaska naj bi hotelsko sobo zapustila šele okoli petih zjutraj!

Lepa Irka pa menda ni bila edina dama, ki jo je hollywoodski zvezdnik med bivanjem v Londonu povabil v svojo sobo.

Le dan po omenjeni zabavi naj bi Leo omrežil drugo lepotico.

Po poročanju časnika The Sun so njegovi varnostniki pred hotel, v katerem je bival zvezdnik, pripeljali 24-letno manekenko Roxy Horner (na fotografiji spodaj) in njene prijatelje, kar ni ostalo neopaženo.

Neopaženo pa ni ostalo niti to, da se je Leo pripeljal s svojim avtom in se okoli dveh zjutraj z Roxy odpravil v svojo sobo.

Roxy

Mimogrede, lepotico, ki je znana tudi kot nekdanje dekle britanskega glasbenika in poslovneža Taia Cruza, je že pred časom spoznal v Los Angelesu.

"Ko je zaradi nagrad BAFTA prišel v London, je takoj pomislil, da bi se morala dobiti," je razkril njegov znanec.

Kot je že v navadi, pa se je pojavil tudi neki drugi vir, ki je vse te govorice zanikal in za britanski tabloidni dnevnik Daily Mirror takole razjasnil situacijo:

"Vse skupaj je trapasto in izmišljeno. Če Leo le stoji ob neki osebi, ljudje takoj mislijo, da je v razmerju z njo. To je komedija."

Odgovor na vprašanje, ali je katera od omenjenih lepotic vendarle več kot prijateljica oziroma ljubica za eno noč, bo pokazal čas.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)