Leonardo DiCaprio kriv za samomor ljubosumnega soproga?

Podjetnik Andrew Stern se je počutil osramočenega zaradi fotografij, objavljenih v medijih, na katerih njegova soproga Katie Cleary pozira s slavnimi moškimi. Zadnja, na kateri je z Leonardom DiCapriem, pa naj bi ga tako močno prizadela, da je storil samomor!

Leonardo se je na 
letošnjem filmskem 
festivalu v Cannesu 
nič hudega sluteč
fotografiral s Katie, 
kar je imelo tragične 
posledice.    (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2014

Hollywoodski zvezdnik in serijski lomilec ženskih src Leonardo DiCaprio se je minuli torek še bolj kot sicer izogibal kameram in fotoaparatom, saj je v javnost udarila šokantna novica, da je soprog njegove prijateljice oziroma znanke zaradi njega storil samomor.

Gre za Andrewa Sterna, soproga 32-letne Katie Cleary, manekenke in igralke, s katero se je 39-letni zvezdnik precej pristno družil na letošnjem filmskem festivalu v Cannesu. To pristno druženje so paparaci seveda ovekovečili in fotografije posredovali verjetno zelo veselim predstavnikom medijev. Ti pa si prav gotovo niti v najhujši nočni mori niso mogli predstavljati, da bo objava teh fotografij nekoga stala življenja.

Po poročanju spletnega portala TMZ se je 40-letni podjetnik ustrelil v glavo, ko je bil na strelišču v San Fernando Valleyju. Po tej tragediji so policisti zaslišali kar nekaj ljudi, med prvimi seveda Katie, in ugotovili, da Andrewu stresa niso povzročale le finančne skrbi, ampak tudi zakonske težave. Že nekaj časa se je namreč počutil osramočenega zaradi fotografij, objavljenih v medijih, na katerih je njegova soproga pozirala s številnimi slavnimi moškimi.

Seveda se je ob tem takoj oglasil Katiejin predstavnik za stike z javnostmi, ki je zatrdil, da njegova varovanka, sicer zvezdnica šova America's Next Top Model, z moškimi, s katerimi se je fotografirala, ni imela prav nič več od prijateljstva. Leonarda je menda spoznala šele tisto noč, ko se je z njim fotografirala. Zanimivo pa je, da sta - sodeč po sodnih dokumentih - Katie in Andrew, ki sta si večno zvestobo obljubila leta 2010, zahtevo za ločitev vložila že nekaj tednov pred tem, ko ji je Leo v Cannesu šepetal v uho.

Še več, že osem mesecev naj bi živela ločeno! Povsem drugače pa je z Leonardom, ki je še vedno v domnevno srečnem razmerju z 21-letno nemško manekenko Toni Garrn, s katero je pred kratkim začel celo skupno življenje.

Napisal: Tim Jeras za revijo Nova