Leonardo DiCaprio in Blake Lively nista več par

Da je med njima konec je novinarjem ameriškega tednika Us Weekly 4. oktobra potrdil tudi predstavnik Leonarda diCapria in Blake Lively.

12. 10. 2011

Po le šestih mesecih je viharna romanca očitno znova nazadovala zgolj v poznanstvo.

Navdušila ga je tudi s kuho

Ob tem velja poudariti, da so bili prijatelji slavnega lomilca ženskih src trdno prepričani, da se bo iz tokratne ljubezenske peripetije razvilo veliko več. O tem so bili prepričani tudi njeni prijatelji, a še posebej iz Leovih krogov je bilo slišati, da je zvezdnik, ki se preprosto ni mogel vezati, končno našel pravo zase.

‘’Še nikoli ga nisem videl takšnega, ko je bil v družbi katere punce,’’ je radovednim novinarjem dnevnika Daily Mail povedal njegov prijatelj, ki je želel ostati anonimen. Blake naj bi Leonarda med drugim navdušila tudi s kuharskimi sposobnostmi.

‘’Še nikoli ni bil s punco, ki bi znala kuhati,’’ je pojasnil njegov prijatelj. Preostali njegovi znanci pa so celo že slišali poročne zvonove.

‘’Prepričan sem, da se bosta v šestih mesecih poročila,’’ je za tednik Us Weekly izjavil eden od ‘optimistov’.

Zaljubljena in delavna

Tresla se je gora, rodila se je miš – vse skupaj se je končalo tako, da je razmerje razpadlo že po slabih šestih mesecih.

Zaljubljena golobčka so prvič zasačili skupaj maja, in sicer v okviru filmskega festivala v Cannesu. Pozneje se je njuno razmerje zelo hitro razvijalo in postalo izredno intenzivno, saj sta skupaj prepotovala skoraj pol sveta. Zdelo se je, da si oba želita še posebej veliko romantike, ne da bi pri tem popuščala na področju kariere. Ravno nasprotno! Oba sta imela tako nabit delovni urnik, da je bil že tako in tako pravi čudež, da se jima je sem ter tja sploh uspelo dobiti na zmenku. Blake je med nekim snemalnim premorom na primer odpotovala celo v Avstralijo, da je lahko tam skupaj z Leom z zamudo praznovala svoj rojstni dan. Igralec v ‘deželi tam spodaj’ namreč snema film Veliki Gatsby.

Ostala bosta prijatelja

Prav ta film naj bi združil oba zvezdnika. Blake se je namreč potegovala za glavno žensko vlogo v tem filmu, ki je naposled sicer pripadla Carey Mulligan, večerjo z Leom pa je vendarle dobila zvezdnica najstniške serije Opravljivka. Toda že nekaj mesecev po prvem skupnem nastopu v Cannesu se je začelo obdobje zmede in negotovosti – Leo je dal prednost dopustu s svojo mamo, namesto da bi v New Yorku delal družbo privlačni srčni izbranki. Takrat se je govorilo celo o koncu zveze, a so ju kmalu ponovno videli skupaj, ko sta si privoščila romantično kolesarjenje po Velikem jabolku.

Kakor koli že, predstavnik nekdanjega parčka -  Leonarda diCapria in Blake Lively - je javno zagotovil, da bosta bivša ljubimca ostala prijatelja. To pa je na žalost tudi v Hollywoodu uspešno le v zelo redkih primerih …

Povzeto po pisanjih v reviji Lea

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri