Lanski tekmovalec MasterChef Slovenija je postal očka!

Leto 2018 je brez dvoma leto zvezdniških dojenčkov!

Lanski tekmovalec MasterChef Slovenija je postal očka! (foto: POP TV) POP TV
13. 2. 2018

Uspešni slovenski telovadec Sašo Bertoncelj, ki se je lani poskusil tudi za kuhalniki televizijskega šova MasterChef Slovenija, v teh dneh kar žari od sreče, saj je v začetku februarja dobil drugega sina.

Z izbranko sta ga poimenovala Jaka, veseli dogodek pa je Sašo delil na družabnem omrežju Facebook.

"Dobrodošel Jaka. Ponosna starša in starejši bratec, so te že komaj čakali, da ti stojijo ob strani pri avanturah, ki ti jih ponuja življenje. Ne smem pa pozabiti na super mamico, ki se počuti odlično. Ninaaaa, čestitkeeee. Fantje Bertoncelj te imajo radi," je zapisal ob prvi fotografiji z malim nadobudnežem.

Pod objavljeno fotografijo iz ljubljanske porodnišnice so se vsule lepe želje in čestitke, novopečeni očka pa je še kako vesel, saj je enoletni Jan dobil bratca. Sicer pa je na enak način svojim prijateljem veselo novico sporočil že ko je s prihodom malega Jana prvič postal očka.

Za pusta pa ...

In ker se je mali Jaka družinici pridružil pred dobrimi dvemi tedni, sta se Jan in mladi očka v maškare morala odpraviti sama, medtem ko sta svežepečena mamica in dojenček počivala doma. Tudi ta veseli trenutek 'maškar' pa je Sašo objavil na svojem Facebook zidu. 

Kaj nista ljubka v vlogi potapljača in ribice Nemo?

Mladi družinici iskreno čestitamo tudi na uredništvu!***

Fotografije: Tomo Jesenicnik

Preberi še: Dekle Luke Dončića je ostriglo svoje dolge lase! Preveri, kako je videti zdaj!

Priporočamo tudi: Ali ti zakon privlačnosti res lahko pomaga spoznati sorodno dušo?