Lanska zmagovalka MasterChefa Slovenija 2017 žanje nove uspehe

Se je spomniš? Sara Rutar je lanska zmagovalka MasterChefa, ki v zadnjem času žanje nove uspehe. Kar žari od sreče! Preveri, kaj ji je uspelo tokrat.

Lanska zmagovalka MasterChefa Slovenija 2017 žanje nove uspehe (foto: Tomo Jesenicnik) Tomo Jesenicnik
10. 8. 2018

Lanska zmagovalka MasteChef Slovenija 2017 Sara Rutar je kuharsko zmago in svoje kulinarično znanje po videnem zelo dobro unovčila, saj je s svojim resnim pristopom in profesionalnostjo za štedilnikom dokazala, da ima to brezmejno kulinarično področje res zapisano v genih.

Rutarjeva, ki redno skrbi tudi za svojo postavo ter vso energijo najraje usmerja v delo v svoji koprski trgovini The Nutrition s športno prehrano, se z veseljem odzove na raznolika kulinarična povabila.

Eno takšnih je bilo tudi pred dnevi, ko se je kot povabljena gostja in izvajalka udeležila kulinaričnega večera v Hiši Ančka v Slovenj Gradcu.

Primorka je tokrat v družbi letošnjega perspektivnega tekmovalca MasterChef Slovenija Žana Bukovnika v skupnih morsko obarvanih kulinaričnih kreacijah navdušila Korošce.

"Zelo sem bila vesela povabila letošnjega tekmovalca v MasterChefu Žana Bukovnika, ki je za moje pojme v samem šovu res prehitro izpadel, saj ima fant znanje in po videnem lahko veliko pokaže.

Tako je nastala ideja o morskem večeru, saj so Korošci nori na morsko hrano. Povedati moram, da sva si z Žanom zelo različna pri pogledu na kulinariko, a se je ob predstavitvi mojih idej takoj strinjal z zamislijo, kam zapeljati kulinaričen večer in na kakšen način.

Tako sva pripravila šesthodni meni, kjer so pozitivne pohvale gostov na najino skupno kulinarično delo s pridihom poletja kar deževale," v smehu pove Sara.

Primorka Sara je lansko zmago na MasterChefu dobro unovčila, saj ostaja ena najbolj iskanih kulinaričnih mojstric v Sloveniji.

"Poletje na Obali je res muhasto, a sama tega ne čutim, saj imam polne roke dela na vseh področjih, Tako z užitkom na polno snemam kratke kulinarične videe in posnetke z recepti zdravih jedi, ki si jih je mogoče pogledati na mojem profilu na Facebooku in Instagramu.

Sicer pa poletne proste trenutke najraje izkoriščam za kakšen krajši vikend na morju oziroma v gorah. Kajti pravi odklop načrtujem šele jeseni, ko bom popolnoma spontano izbrala lokacijo za res daljši oddih.

Trenutno v glavi izbiram med Ameriko, Tajsko ali pa kakšno eksotično destinacijo, a dokončne odločitve zaradi poslovnih obveznosti ter usklajevanja z datumi še ni."

Za revijo Nova pripravil Alojz Petrovčič
Fotografije: Tomo Jeseničnik in  

Preberi še: Tako zelo dobro je Indira Ekić videti v kopalkah!

Priporočamo tudi: Poglej, kako razkošna je jahta Tanje Ribič in Đura