Lana Del Rey: Alkohol je bil moja prva ljubezen

Pevko Lano Del Rey rojeno kot Elizabeth Woolridge Grant, opevajo kot naslednjo veliko zvezdo v glasbi. Trenutno prepeva na razprodanih prizoriščih po vsem svetu, vendar zvezdnica priznava, da se je nekoč borila s temno stranjo zasvojenosti.

14. 5. 2013

Lana Del Rey je nedavno precej odkrito priznala, da se je pred leti borila z odvisnostjo od alkohola.

''Nekoč sem ogromno pila. Pila sem vsak dan. Pila sem sama. Mislila sem, da je to najboljša stvar na svetu. Veliko pesmi, ki sem jih napisala za album Born To Die, opisuje tista divja leta. Ko pišem o stvareh, ki sem jih izgubila, pravzaprav govorim o alkoholu. Ta je resnično bil prva ljubezen mojega življenja.''

''Moje starše je zelo skrbelo zame. Tudi jaz sem vedela, da imam težavo, še posebej potem, ko sem ugotovila, da raje pijem, kot počnem karkoli drugega.''

Zvezdnica, ki so jo starši pri 14 letih poslali na odvajanje, je danes uspešna glasbenica, a se še vedno dobro spomni dnevov, ko je iskala uteho v objemu alkohola.

''Sprva misliš, da je  to le temna stran tvojega značaja, dokler ne spoznaš, da te je alkohol popolnoma prevzel. Postaneš popolnoma drugačna oseba. To je bila najhujša stvar, ki se mi je zgodila,'' je odkrito dejala Lana Del Rey.

A za dežjem vedno posije tudi sonce, zato se je znana pevka odločila, da se s svojo odvisnostjo sooči in poišče pomoč. Danes je že 12 let trezna, srečna in živi svoje sanje.