Lamar Odom odšel na zdravljenje

Lamar Odom, mož Khloe Kardashian, si je končno priznal, da je odvisnik in se prijavil v kliniko za odvajanje od drog in alkohola, poročajo tuji mediji.

Lamar Odom odšel na zdravljenje (foto: Profimedia) Profimedia
5. 9. 2013

Lamar Odom, mož zvezdnice resničnostnih serij Khloe Kardashian, je menda končno odšel na zdravljenje za odvisnost od drog in alkohola. Viri potrjujejo, da je znani košarkar spoznal, da potrebuje strokovno pomoč, potem ko so ga pred kratkim aretirali zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc.

33-letnika so opazili v dolini San Fernando, pozornost na hitri cesti pa je vzbudil s počasno in vijugasto vožnjo. Po besedah policistov je kazal očitne znake opitosti, kar so potrdili tudi testi alkoholiziranosti. Lamar je sicer dodatne preiskave zavrnil, zato je moral plačati 15 tisoč ameriških dolarjev, da si je zagotovil prostost. Ker je zavrnil dodatne preiskave, so mu odvzeli vozniško dovoljenje za leto dni, zagovarjati pa se bo moral še pred sodiščem.

''Seveda smo vsi v družini razburjeni, da se to dogaja,'' je o Lamarjevih težavah dejal njegov bratranec Michael Mercer ter poudaril, da mu njegovi bližnji stojijo ob strani. ''On ve kje smo, in da ga podpiramo.''

Khloe Kardashian naj bi Lamarja pred kratkim vrgla iz hiše in od njega zahtevala, da si poišče pomoč, drugače je njunega zakona konec. Da se je Odom končno odpravil na zdravljenje, naj bi izvedela iz medijev, poroča portal TMZ.

Lamar se je sicer nerad zdravil že pred letom, vendar je iz bolnišnice prostovoljno in predčasno odkorakal po treh tednih.