Tanja Ribič dopolnila 50 let - poglej, kako ji uspeva ohranjati mladosten videz (+ top postavo)!

Tanja Ribič je pred dnevi pozdravila abrahama. Pa bi ji pripisala 50 let? Poglej, kaj počne, da njen videz in postava ostajata tako mladostna!

Tanja Ribič dopolnila 50 let - poglej, kako ji uspeva ohranjati mladosten videz (+ top postavo)! (foto: Instagram/Tanja Ribič) Instagram/Tanja Ribič
4. 7. 2018

Tanja Ribič je takole pred dnevi praznovala svoj, po njenih besedah nepozaben, 50. rojstni dan ...

"Pa sem v novem klubu! Zaenkrat kaže dobro!" se je pošalila pod fotografijo.

Še posebej nas je navdušila s svojo fantastično postavo, ki bi jo lahko pripisali (najmanj) 20 let mlajšemu dekletu!

Na fotografiji s svojo mlajšo hčerko Elo.

"Ljuba moja družina, sorodniki, prijatelji, še vedno prihajam k sebi od ganjenosti od vsega lepega, ki sem doživela ta dan in to noč ... Hvala hvala hvala!!!!" je zapisala pod zgornjo fotografijo na svojem Facebook profilu.

V čem je skrivnost postave Tanje Ribič, se zagotovo sprašuje marsikdo in igralka o tem brez težav govori.

Tako je že leta 2013 razkrila naslednje: 

"Dolgo sem raziskovala, dokler nisem odkrila, da mi škodujejo pšenica, kravje mleko in sladkor. Ko sem vse to umaknila z jedilnika, so se mi odprli novi užitki pri hrani.

Dokler nisi primoran v spremembe zaradi lastnih težav, te ne bo nihče drug prepričal, da si s hrustljavo belo štručko škodiš zdravju," je povedala Tanja, ki je imela od nekdaj po malem tudi težave s celulitom.

"Ker je razlogov zanj veliko, se ga je treba tudi lotiti z različnimi orožji. Najprej, pred mnogo leti, sem poskušala različne razstrupljevalne čaje, pa, seveda, telovadbo, potem kreme, ki naj bi celulit stopile čez noč," je priznala.

Ugotovila sem, da najbolj pomaga, če je kritični predel telesa dobro prekrvavljen, da je to osnovno, da se strupi ne kopičijo na določenih delih telesa. Zato tudi poleti precej celulita izgine, saj se nevede ves čas 'knajpamo' - iz hladne vode na vroče sonce in nasprotno," je pojasnila Tanja, ki je v nekem intervjuju tudi dala čudovit nasvet vsem, ki bi radi živeli bolj zdravo:

"Težko je z ničle začeti novo pot.

Mene so nanjo napotile zdravstvene težave. Raziskovala sem in odkrila, kako pomembno je, kaj ponujam telesu. Vsaka težava, bolečina je njegov klic na pomoč. Prisluhnite telesu. Tudi emotivna stanja so v veliki meri organskega izvora. Z zdravo prehrano se boste stresu lažje postavile po robu.

Priporočam čim več kakršnegakoli kontakta z naravo. Vsak dan se uglašujte z njo. Želimo drugim dobro in učimo se odpuščati."

Kot je že pred časom priznala, je tudi ni sram povedati, da (in kako) vzdržuje svoj obraz.

"Pripisali so mi toliko lepotnih posegov in sem prav že utrujena od pogovorov o tem. Zdi se, da če pri mojih letih ženska ni uvela, bi se morala opravičevati. Jaz ne želim delovati izumetničeno in umetno. Hodim v Estetiko Medart, občasno k dr. Luftu v Rogaško Slatino, ampak to je le del vsega.

Najprej je treba dovolj spati, da se tvori rastni hormon in treba je zdravo jesti, meditirati ...

To je na znotraj, za zunaj pa uporabljam izključno serum BioEffect. Ničesar drugega ne uporabljam že pet let," je takrat povedala.

Tanja, vse najboljše ob tvojem rojstnem dnevu tudi z naše strani. Ostani tako pozitivna in mladostna še naprej!

Fotografije: Instagram/Tanja Ribič

Preberi še: FOTO: Utrinki sanjske poroke košarkarja Žige Dimca in njegove Adrijane

Priporočamo tudi: Poglej, kako posebno in prikupno darilo so znani Slovenci poklonili Flisarju ob rojstvu prvorojenke