Lady Gaga razkrila žalostno resnico o zabavni industriji

Svetovno znana ameriška glasbenica Lady Gaga je iskreno spregovorila o tem, zakaj je pred nekaj leti želela zapustiti glasbeno sceno. Njen govor si lahko tudi ogledaš v videoposnetku spodaj ...

Lady Gaga razkrila žalostno resnico o zabavni industriji (foto: Profimedia) Profimedia
10. 11. 2015

29-letna zvezdnica, katere pravo ime je Stefani Joanne Angelina Germanotta, je v zelo osebni izpovedi za Collective Evolution povedala, da je pred nekaj leti želela zapustiti zabavno industrijo, saj je bila zelo nesrečna.

"Vprašala sem se. No, Stefani, Gaga oziroma hibrid obeh oseb. Zakaj si nesrečna? Zakaj želiš pustiti glasbeni svet? Odgovorila sem si, da ne želim prodajati parfumov. Ne želim zapravljati časa s tem, da se moram ves čas smehljati, se z vsakomur rokovati, delati selfije ... to se mi zdi tako plehko. Ponudim lahko namreč veliko več kot le svojo 'podobo'.

Ne želim, da me nekdo izkorišča tako da služi na moj račun. Žalostna sem, kadar zelo veliko delam, takrat dobim občutek, da sem postala avtomat za delanje denarja in da zapostavljam svojo strast in kreativnost. Vse to me dela nesrečno," je priznala priljubljena glasbenica, ki je povedala tudi, kako se je teh stvari rešila.

"Naučila sem se reči NE! Tega ne bom naredila, tudi tega ne bom naredila, ne grem na ta dogodek, tam se ne bom fotografirala, ne bom stala zraven tega, ker tega ne podpiram ... Počasi sem se spet začela zavedati, kdo sem. Potem greš domov in ko se pogledaš v ogledalo, si rečeš 'Yes!', s tabo grem pa lahko v posteljo vsak večer. Ker to osebo pa poznam, ta oseba 'ima jajca', ima integriteto, ima svoje mnenje, ne kima vsakomur ...

Ta oseba ne dobi sporočila in nato ne ve, kaj naj odgovori in kako, da bi bilo prav, zato sprašuje naokoli, če je to v redu oziroma če se bo komu zamerila ... Živimo v obdobju, kjer sploh ne komuniciramo med seboj, ampak nezavedno komuniciramo laži."

Oglej si celoten pogovor z Lady Gaga za Collective Evolution:

Preberi še, kako se rešiš negativnih misli - osvoji 12 navad mentalno močnih ljudi ali pa preberi mesečni horoskop za november 2015!

Priporočamo tudi: To so razlogi, da obožujemo kumare - si vedela, da so tako koristne za zdravje?