Lady GaGa je moškim najprej všeč, potem pa jo sovražijo!

Ekstravagantna pevka, Lady GaGa, je pred dnevi medijem zaupala, da še nikoli ni bila srečna z moškim. Še več. Prepričana je, da je temu kriva njena izjemna kreativnost, ki v njenih ljubimcih zbuja zamero in zavist.

5. 12. 2011

"Nikoli nisem začutila, da me ljubimec resnično ceni. Nesposobna sem občutiti srečo z moškim," in dodala, da pri moških sicer vedno pusti pozitiven prvi vtis, pozneje pa začuti, da jo vsi zasovražijo.

Od mavrice do pekla!

Po nedavnem razhodu z igralcem Vampirskih dnevikov, Taylorjem Kinneyem, je za Vanity Fair povedala, da njena ljubezenska razmerja slej ko prej zastrupita rivalstvo in tekmovalnost:

"Najprej je vse idealno, potem pa se počasi vse sfiži. Tako pač učinkujem na ljudi."

Kaj pa v primeru, ko se v odnos zaplete s sebi sorodno kreativnimi ljudmi?

Nič ne pomaga, pravi GaGa.

"... strast se iz sfere pravljičnega kmalu izrodi in potem me sovražijo."

In kje tiči srž problema?

Ljubezen pregori v bojih ega

"Verjetno gre kar za tipično tekmovanje v stilu 'kdo ima daljšega'. Če grem, na primer, igrat klavir in na hitro spesnim novo pesem ter jo nato še enkrat odigram v celoti, so naenkrat jezni, ker sem nekaj novega ustvarila tako hitro in brez vsakršnega truda."

A če Lady Gaga, tako čez prst, verjamemo, da ji mnogi v njeni bližini kaj lahko zamerijo neizmeren kreativni potencial, pa si vendar ne moremo kaj, da bi se ne zamislili nad povedanim. Ker, hm, GaGa, a kar vsi po vrsti?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri