Lady Gaga: 'Govorite, da sem noseča? Ja, noseča sem'

Sporočila je novico, ki se je bodo njeni oboževalci zeloooo razveselili.

Lady Gaga: 'Govorite, da sem noseča? Ja, noseča sem' (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2019

Prah, ki sta ga že lani s filmom 'Zvezda je rojena' dvignila Bradley Cooper in glasbenica Lady Gaga, se še kar niso polegle. 

Po tem, ko sta s čustveni nastopi v živo (in očitno kemijo med njima) zanetila govorice, da se med njima plete več, kot le prijateljstvo, je zdaj svet preplavila novica, da naj bi bila glasbenica Lady Gaga v veselem pričakovanju.

A ker se je pred kratkim razšla s svojim zaročencem se zdaj ugiba, ali je oče njen nekdanji izbranec Christian Carino, ali kar igralec Bradley Cooper. No, Lady Gaga je na svojem družbenem omrežju odgovorila opravljivcem, in to na najboljši način mogoče.

Poglej, kaj je zapisala na svoj Twitter:

'Pravite, da sem noseča? Ja, noseča sem, in to z #LG6,' se je namreč glasil njen odgovor. Lady Gaga je govorice tako spremenila v visoko opevano napoved za prihod svojega novega albuma, ki je po uspehu njene skladbe Shallow, med njenimi oboževalci že težko pričakovan.

Njena skladba Shallow je bila med poslušalci namreč zelooooo dobro sprejeta, saj je na prvem mestu lestvice Hot 100. Pred tem je na omenjeni lestvici že kraljevala njena skladba Just Dance, ki se je na vrh te znamenite glasbene lestvice zavrtela pred osmimi leti. 

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Iii! Preberi, kakšno srčno sporočilo je Marko Potrč namenil svoji Lili

Priporočamo tudi: S TO fotko je Franko Bajc oboževalce prepričal, da je sveže zaljubljen