Lado Bizovičar (Slovenija ima talent) PRVIČ spregovoril o tem, kakšno je življenje z malo princesko

No, tole mu pa ni podobno, si pa kar znamo predstavljati zabave, ki jih opisuje. 😍

Lado Bizovičar (Slovenija ima talent) PRVIČ spregovoril o tem, kakšno je življenje z malo princesko (foto: Instagram.com/popprogram) Instagram.com/popprogram
23. 12. 2018

Lado Bizovičar je v tem tednu gostoval v dobrodelnem maratonu Radia 1, kjer je prvič spregovoril o svoji mali princeski. Kot mu je v navadi, se ob tem ni raznežil, ampak ... 

No, kaj je povedal, si lahko pogledaš v TEM posnetku: 

Njegov obisk se je začel s pogovorom o zgodnji uri, in kot je povedal, je bil nazadnje tako zgodaj pokonci, ko je bil prisoten ob porodu.  

In ko mu je Denis rekel, da otroci človeka obogatijo? Odgovoril mu je: "Glej stari mislim, da ti zdele ne veš kaj govoriš, ti si že predolgo pokonc. Ti si že preveč prijazen."

Lado je pred meseci dobil hčerko, Denis pa je 10 dni nazaj še drugič postal očka in če bi Denis z veseljem postal še tretjič očka, se zdi, da Lado nad to mislijo ni tako zelo navdušen.

"Ne vem, če poznam kakšnega moškega, ki bi 10 dni po rojstvu svojega otroka razmišljal o naslednjem," je v smehu dejal Lado.

Seveda pa ni šlo mimo Bosne, Denis prihaja iz Bosne, bosanske korenine pa ima tudi Ladova srčna izbranka Anela Šabanagić.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Denisa pa je predvsem zanimalo ali bo Ladova mala princeska morda govorila oba jezika ali zgolj slovenščino.

"Imam občutek, da bo govorila samo en jezik in to ne bo slovenščina," je smehu dejal Lado in imel pri tem v mislih številne obiske Aneline družine, ki obožuje njuno malo princesko.

"Ta rodbina (op. av. družina) prihaja, prihaja, prihaja. A to ima tudi dobre plati, saj ne izgubljam več teže, ker mi ves čas nekaj nosijo in ves čas jem. Moram ti povedati, da mislim, da so bili ti moji Slovenčki ene trikrat na obisku, drugače pa imamo bolj to linijo ja, samo je zares super," se je šalil Lado. "Super mi je, naučil sem se celo plesati na mizah."

Kot vse kaže je Ladovo življenje zdaj še bolj pestro in vsekakor se še kako zabava.

Fotografije: Instagram.com/popprogram

Preberi še: Našli smo PRVE fotografije Lada Bizovičarja (Slovenija ima talent) v družbi hčerke

Priporočamo tudi: Zmagovalec Kmetije Franko Bajc je razkril, na katero znano Slovenko je vrgel oči!