Lada Bizovičarja smo poklicali in vprašali, ali bo res postal očka - TO je njegov odgovor!

Novinarka naše medijske hiše je govoricam želela narediti konec in znanega televizijskega voditelja Lada Bizovičarja postavila pred veliko vprašanje! Ali bo res v kratkem postal očka?

Lada Bizovičarja smo poklicali in vprašali, ali bo res postal očka - TO je njegov odgovor! (foto: Miro Majcen) Miro Majcen
9. 7. 2018

Uredništvu revije Nova je na uho namreč prišla vesela novica, da naj bi igralca, režiserja in žiranta Lada Bizovičarja ter njegovo izbranko, manekenko in blogerko Anelo Šabanagić, kmalu osrečil naraščaj.

Informacijo o tem veselem dogodku je uredništvu omenjene revije sicer zaupala bralka, ki je parček videla v priljubljeni kavarni ob koseškem bajerju v Ljubljani.

Tam sta se Lado in Anela dobila z družbo prijateljev, kjer ji je Lado takoj padel v oči, še bolj pa njegova izbranka, sicer uspešna manekenka Anela, ki se ji je kljub malce bolj ohlapni črni oblekici videl izbočen trebušček.

 

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Na naslov naše medijske hiše se je nato zvrstilo kar nekaj pisem, med drugim smo dobili tudi namig, da naj bi bil Anelin trebušček že precej zaobljen, saj naj bi izgledalo tako, kot da bi bila že v sedmem mesecu nosečnosti.

Ker je Anela na vseh zadnjih družabnih dogodkih nosila ohlapna oblačila, so namigi v resnici (skoraj) vse, kar imamo. 

 

A post shared by Anela Sabanagic (@streetchatella) on

Kako je govorice komentiral Lado?

Novinarka naše medijske hiše je Lada poklicala in informacijo želela preveriti iz prve roke, vendar jo je kaj hitro odvrnil z odgovorom, da o zasebnosti ne želi govoriti in da se mu mudi na vajo.

Čeprav odgovor ni ravno zgovoren, pa nekaj pove že dejstvo, da Lado govoric ni zanikal. Ne glede na to, kaj je res in kaj ne, pa parčku želimo veliko sreče na njuni skupni življenjski poti!

Fotografije: POP TV, Miro Majcen

Članek je bil objavljen v reviji NOVA

Preberi še: Poglej, kako krasne kopalke si je letos izbrala Tara Zupančič!

Priporočamo tudi: Tjaša Kokalj Jerala delila fotografije prvih družinskih počitnic!