La Toya, si to res TI?!?!? Zdaj je tako drugačna, da je SPLOH nismo prepoznali (FOTO)

Pa ti? Si jo prepoznala? Stavimo, da nisi. 🙊

La Toya, si to res TI?!?!? Zdaj je tako drugačna, da je SPLOH nismo prepoznali (FOTO) (foto: sr) sr
9. 6. 2021

La Toya Lopez oziroma Lili Murati je že pred časom zapustila medijsko sceno. Nazadnje je pred kakim letom prek družbenih omrežij sporočila, da ji je uspelo izgubiti 18 kilogramov, s tem pa je močno razveselila svoje oboževalce. Po najnovejših objavah sodeč je zdravo kilažo obdržala, marsikdo pa ugotavlja, da je zdaj videti precej drugače kot prej.

Tako je bila videti pred leti:

Po poročanju slovenskih medijev se je Lili preselila k babici, kjer zdaj živi povsem vsakdanje življenje in se posveča drugačnim rečem kot prej. Njenim oboževalcem se zdi, da je zdaj videti precej bolje kot prej, saj je sproščena, bolj vitka in brez make-upa tudi bolj mladostna.

Sanjski moški: Hotelsko osebje komaj čakalo, da izpadeta TI dve tekmovalki

Vsekakor pa je še vedno seksi in pritegne pozornost, kjer koli se pojavi, tudi če je oblečena v športna oblačila. Videti je, da ji dobro gre, in da uživa v svojem zasluženem miru.

A nihče ne ve, kaj bo prinesla prihodnost - morda se bo kdaj spet odločila stopiti pred kamere v kakšni drugačni vlogi. To bi verjetno marsikoga razveselilo, a zadnjo besedo pri tem bo imela samo ona.

Poglej, kako je videti zdaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La toya Lopez (@la_toya_lopez)

Preberite več na Govori.se

Fotografije: Arhiv AM