Kylie Minogue: Še vedno jo je strah

Pred dnevi je seksi mala avstralska pevka nazdravila svojemu drugemu rojstnemu dnevu – petim srečnim letom po uspešno zaključeni terapiji proti raku.

15. 3. 2011

Čeprav je ravno na sredini svetovne turneje, je Kylie Minogue v pogovoru s svojim prijateljem Mollyjem spregovorila o moreči bitki z rakom na dojki in o strahu, ki jo še vedno preganja.

42-letna Kylie se je v povsem odkritem in zelo čustvenem pogovoru za avstralsko televizijo zlomila. Za nekaj trenutkov je v solzah celo zapustila sobo. Kylie je na pogovor o bolezni in življenju nasploh povabil njen prijatelj, avstralski televizijski voditelj Molly Meldrum, zato se je povsem odprla in spregovorila o svojih najbolj temačnih spominih in trenutkih.

Meldrum je v svojem in v imenu gledalcev pohvalil njen pogum, ki ga je pokazala pri premagovanju bolezni. Kylie mu je rekla:

"Ti si morda videl pogum. Ne verjamem, da je javnost to videla, ker nisem šla iz hiše. Družina je tista, ki me je spravila čez nekaj resnično gnilih trenutkov."

V nekem trenutku Kylie ni zmogla več, solze so ji zalile oči in le s težavo je dokončala zgodbo o svojem srečanju z bolnim otrokom in njegovo družino v bolnišnici:

"Z otrokovimi starši sem se pogovarjala čez posteljo in njihov otrok je bil zraven. Govorila sem stvari, ki jih človek navadno govori, kramljali smo, poskušala sem jim dati nekaj opore. Nato pa so me ujeli popolnoma nepripravljeno, pogledala sta me naravnost v oči in me vprašala, kako sem jaz, ter mi dejala, da upata, da bom prebolela."

Meldrum je na koncu oddaje prešel še na bolj vedre teme o poroki in otrocih. Kylie o poroki z 32-letnim fantom Andresom Velencosom ni bila preveč zgovorna, tudi o otrocih je rekla le to, da ni prepričana, da bodo del njene prihodnosti.