Joshua končno javno o tem, kaj čuti do 20 let starejše Kylie!

Kylie Minogue in Joshua Sasse sta zaljubljena do ušes in se nameravata celo poročiti. Igralec je dal pred kratkim intervju, v katerem je med drugim razkril, kako zelo močno ljubi avstralsko glasbeno zvezdnico.

Joshua končno javno o tem, kaj čuti do 20 let starejše Kylie! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 8. 2016

48-letna avstralska glasbenica Kylie Minogue in komaj 28-letni igralec Joshua Sasse sta zaročena dobrih šest mesecev. Čeprav je od njune zaroke preteklo že kar nekaj vode, pa Britanec še ni spregovoril o globokih čustvih, ki jih goji do svoje drage. No, pred nekaj dnevi pa se je to vendarle spremenilo.

“Ljubim jo. To je vse,” je v pogovoru za časnik Mirror odločno dejal Joshua, ko je začel govoriti o razmerju s slavno dobitnico grammyja.

“Kot vsak, ki jo je srečal, tudi jaz menim, da je neverjeten sveženj veselja,” je dejal igralec, ki je trdno prepričan, da starostna razlika v ljubezni ne igra prav nobene vloge:  “Menim, da ljubezen ne pozna meja.”

Po njegovem mnenju razmerje s Kylie najbolje opisujejo besede čarobnost, razburljivost, veselje in seks. Zvezdnica, ki je zaradi svoje skromne telesne višine znana tudi kot žepna Venera, mu prav vsak dan daje občutek, da je živ.

“Povem vam, v čem je stvar – da sem zaljubljen, vem takrat, ko nočem biti z nikomer drugim razen z njo,” je ves navdušen izjavil Joshua in dodal še romantično primerjavo:

“Poznate film FernGully? Na koncu filma je tako, da na vseh tistih mestih, ki se jih dotaknejo vile, začnejo poganjati rože. Natančno tako je pri njej.”

Kylie in Joshua sta se spoznala lani, in sicer na snemanju serije Galavant, v kateri je imela priljubljena glasbenica gostujočo vlogo, februarja letos pa je časnik The Daily Telegraph naznanil njuno zaroko.

Zdi se, da je po ponesrečenih razmerjih s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom in španskim manekenom Andrésom Velencosom Kylie končno našla ljubezensko srečo.

Napisal: Tim Jeras (za Novo)

Preberi še:  Zvezdnice, ki ljubimkajo z (občutno) mlajšimi moškimi ali pa poglej, kaj je Britney Spears razkrila v oddaji Carpool karaoke z Jamesom Cordenom (VIDEO).