Kylie Minogue je spregovorila o velikem razočaranju v ljubezni

Avstralska pevka Kylie Minogue v ljubezni nima pretirane sreče, zdaj pa je dejala, da bi končno res rada našla tisto pravo ljubezen. Nekaj dolgih zvez je sicer imela, vendar pa nobena ni trajala.

Kylie Minogue je spregovorila o velikem razočaranju v ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
11. 3. 2015

Kylie (46) po nekaj dolgoletnih zvezah še vedno išče tistega pravega. Čeprav bi marsikatera že obupala, pevka pravi, da še vedno verjame v pravo ljubezen in romantiko.

Priznava pa, da je kljub vsemu malce razočarana in si res želi spoznati nekoga, s katerim bi lahko delila srečo.

"Če je tako zapisano v zvezdah, se bo pa tudi meni nasmehnila sreča," je pred kratkim izjavila v nekem intervjuju. Njena zadnja zveza, v kateri je bila s španskim manekenom Andresom Valencoso, je trajala pet let.

Andres

Skupaj sta bila od leta 2008 do 2013.

Pred njim je bila prav tako pet let - od 2002 do 2007 - s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom, ki ji je bil v veliko oporo, ko je zbolela za rakom na dojki.

Martinez

Vendar pa njuna ljubezen ni zdržala pritiska, in ko je Kylie ozdravela, sta se tudi razšla. Sicer oba zatrjujeta, da prijateljsko, pa vendarle.

Priznala je, da je bila ena od njenih največjih ljubezni pevec skupine Inxs Michael Hutchence, ki pa je storil samomor. Leta 1997 se je obesil v hotelski sobi.

Kylie

S Kylie sta bila par dve leti, nato pa jo je leta 1989 zapusti zaradi manekenke Helene Christensen.

"Nikoli nisem spoznala moškega, ki bi bil podoben Michaelu," danes priznava Kylie.

"Bil je moja velika ljubezen, in ko me je zapustil, je strl moje srce. Še danes, po toliko letih, imam o njem mešane občutke," je v nekem TV-intervjuju odkrito govorila Kylie in se tudi zjokala.

Sandra Bratuša za revijo Story