Kylie Jenner razkrila resnico o svojih ustnicah

Po tem, ko so prejšnji mesec zaznamovale preobrazbe številnih deklet, ki so po zgledu Kylie Jenner želele povečati ustnice brez invazivnih posegov, je resnica končno tu.

Kylie Jenner razkrila resnico o svojih ustnicah (foto: Timothy White/e!) Timothy White/e!
20. 5. 2015

Meseci špekulacij in vprašanj o tem, kako ji uspe, so končno dobili epilog, ko je Kylie v eni od epizod oddaje V koraku z družino Kardashian priznala, da si je ustnice povečala s pomočjo polnil.

Kot je videti, je Bruce z resnico o sebi navdahnil tudi svojo 17-letno hčerko Kylie, ki je po mesecih zanikanj, da je ustnice spremenila z operacijo, končno priznala, da si je privoščila začasna polnila za ustnice.

"Usta so ena od mojih nesamozavesti, zato sem si jih naredila," je Kylie priznala pred kamerami njihove serije in dodala, da je skrivnost skrbno varovala, ker o tej tematiki še ni pripravljena spregovoriti z novinarji.

In čeprav je v preteklosti vprašanja o ustnicah vedno obrnila v svojo korist in poudarila svoje veščine ličenja, je tokrat priznala, da se v nobenem odgovoru ni zlagala.

"Hotela sem priznati, vendar me ljudje obsojajo glede vsega, kar naredim. Mogoče sem malce priredila resnico, lagala pa nisem," je povedala Kylie, ki jo je v njeni odločitvi podprla tudi starejša sestra Khloe.

"Kylie se je odločila, da si poveča ustnice, in s tem ni nič narobe," je povedala in dodala, da je pri vsem tem pomembno, da stojiš za svojimi odločitvami in prevzameš odgovornost.

Čeprav je Kylie končno zbrala pogum in spregovorila o svoji lepotni preobrazbi, smo v preteklem mesecu videli kar nekaj ponesrečenih poskusov deklet, ki so poskušala doseči njen videz, zato se sprašujemo, ali jo je po številnih obsodbah na družabnih omrežjih o neučinkovitosti in nevarnosti 'njenega' postopka končno zapekla vest.

Sicer pa Kylie ni edina iz slavnega klana Kardashian-Jenner, ki se je prepustila rokam lepotnih strokovnjakov.

Še pred kratkim smo v eni od epizod lahko spremljali Khloe na prav poseben lepotni poseg, ki je z njene zadnjice lasersko odstranil strije in celulit.

Khloe je sicer priznala, da je poseg boleč, ob njeni strani pa sta takrat bili tudi Kendall in Kim, ki je priznala, da sama s tega področja nima česa odstraniti. "Ker uporabljam pripomočke za samoporjavitev, česa več od tega pravzaprav ne morem narediti," je priznala.

Napisala: Kaja Milanič (za Story)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri