Kylie Jenner (po popularnosti) resno ogroža Kim Kardashian

Zvezdnica Kylie Jenner, ki ta trenutek krasi aktualno naslovnico slovenske izdaje tvoje najljubše revije, postaja vse bolj popularna članica resničnostne družine Kardashian-Jenner. Bo po slavi prekosila svojo polsestro Kim?

Kylie Jenner (po popularnosti) resno ogroža Kim Kardashian (foto: profimedia) profimedia
13. 4. 2015

Si vedela, da je Kylie Jenner stara komaj 17 let. Celo Scott Disik, fant njene 35-letne polsestre Kourtney Kardashian, ji je rekel, da je videti veliko starejša: "Imam občutek, da si tako zelo odrasla, čeprav si mlajša, kot si videti."

Kylie

Mladoletnost pa ji ne preprečuje tega, da se pogosto fotografira v bikinijih, ki več razkrivajo, kot skrivajo.

In prav sodeč po fotografijah, ki jih redno objavlja na družabnih omrežjih, se zdi, da bo v očeh javnosti kmalu prekosila oziroma nadomestila svoji starejši polsestri Kourtney in Khloé Kardashian. 

Kdo ve, morda bo postala popularnejša celo od Kim Kardashian?!

Kylie

O tem, da je na dobri poti, da postane popularnejša od vseh članic klana Kardashian-Jenner, ki ga lahko spremljamo v resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian, pa priča tudi dejstvo, da ima na Instagramu več kot 19 milijonov sledilcev!

O Kylie, natančneje o njenem videzu, se v javnosti že nekaj časa lomijo kopja.

Pojavljajo se govorice, da je šla že večkrat pod nož, med drugim naj bi si omislila operacijo ustnic in obrvi ter še nekaj manjših posegov.

Kylie

Lepotica, ki je že večkrat izjavila, da je zadovoljna s svojim videzom, teh govoric ni želela komentirati.

Dekle pa ni odraslo le kar se tiče videza, ampak tudi na drugih življenjskih področjih.

Pred nedavnim si je uspešna manekenka omislila hišo v mestecu Calabasas. Nepremičnina, vredna kar 2,7 milijona dolarjev, stoji nedaleč stran od domovanj njenih polsester Kourtney in Khloé in med drugim obsega ogromno kuhinjo, pet spalnic, zunanji bazen in kino.

Kylie

Pri nakupu hiše ji je pomagala njena 59-letna mama Kris Jenner, ki kot menedžerka skrbi za njeno kariero, a je poudarila, da je organizirala le nakup hiše, denar za nakup pa je bil izključno Kyliejin. 

Napisal: Tim Jeras (za Novo)