Konec ugibanj: Kylie Jenner je postala mamica!

V lanskem letu se je zvrstilo nemalo ugibanj v zvezi s tem, koliko sester iz družine Kardashian-Jenner je nosečih. Jeseni je to novičko uradno potrdila Khloe, januarja je Kim tretjič postala mamica, 1. februarja pa je to vlogo prevzela tudi Kylie Jenner.

Konec ugibanj: Kylie Jenner je postala mamica! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 2. 2018

Novičko je Kylie uradno potrdila na svojem Instagram profilu, kjer je zapisala tole sporočilo:

"Žal mi je, da vam v času vseh ugibanj nisem mogla ničesar povedati. Razumem, da ste navajeni, da vas vedno vzamem s seboj na vse moje dogodivščine. Moja nosečnost pa je bila ena izmed stvari, za katere sem se odločila, da jih ne bom delila s svetom. Vedela sem, da se moram na to življenjsko vlogo pripraviti sama, na najbolj zdrav in čim manj stresen način. 

Nisem pripravila nobene velike novice razkritja, ker sem vedela, da bi moj dojenček občutil vsako čustvo in ves stres, zato so stvari potekale na tak način, da sem poskrbela za svoje novo malo življenje in našo srečo. 

Nosečnost je bila ena najlepših izkušenj, ki mi je dala novo moč in obrnila življenje na glavo in dejansko jo bom pogrešala. Cenim svoje prijatelje in družino, ki so mi pomagali, da je ta izkušnja ostala zasebna. Moja čudovita in zdrava punčka je na svet prišla 1. februarja in komaj sem čakala, da z vami delim ta blagoslov. Še nikoli nisem čutila take ljubezni in sreče. Hvala za razumevanje."

Kylie je s svetom delila še videoposnetek z naslovom To Our Daughter (Najini hčerki), v katerem so zbrani kratki izseki vsega 9-mesečnega dogajanja, ki ga prej ni mogla deliti javno. 

Oglej si video TUKAJ:

Novi vlogi 20-letne sestre je čestitala tudi Khloe, s čudovito fotografijo na Instagramu, kjer je zapisala:

"Čestitke moja draga Kylie! To je bila čudovita vožnja. Pogrešala bom najine skupne trenutke z najinimi trebuščki. Nikoli si ne bi predstavljala, da bova to doživeli skupaj, ampak je ravno zato bilo še toliko bolj čudovito. Bog je res dober, saj je že ves čas imel ta načrt. Rada te imam mala mamica. Z ljubeznijo, velika mama."

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Komaj čakamo, da izvemo še ime nove princeske, ki se je pridružila Kardashian-Jenner klanu.

Foto: Profimedia, Instagram.com/khloekardashian

Preberi še: Khloe Kardashian JE noseča!

Priporočamo tudi: Koga v resničnem življenju ljubi Dakota Johnson? (FOTO dokaz)