Križi in težave Brangeline

Tudi slavni imajo povsem neslavne težave. In eden izmed najlepših parov v zvezdniškem svetu, ki ga sestavljata Angelina Jolie in Brad Pitt, ni nobena izjema.

5. 4. 2009

Čeprav sta lepa, bogata in zalju­bljena, jima srečne zvezde niso vedno naklonjene. V tem obdobju zagotovo ne, saj je Angelina pobrala svoje stvari in se preselila v hotel.

In kaj je bil vzrok za tako drastično odločitev, da je Angelina celo zapustila svoje ljubljene otroke? Brada naj bi zalotila, kako masira varuško …

Zelo je zamerljiva

Snemanja so naporna in trajajo vse dneve, igralka pa naj bi izgubila tudi veliko kilogramov, tako da se režiser in soigralci bo­jijo za njeno zdravje. Po izjavah scenaristov naj bi bila igralka tako zelo izčrpana, da z Bradom in otroki preživi izjemno malo časa. Poleg napornega snemanja se je namreč odločila še za dezintoksikacijsko dieto, ki še dodatno slabi njen organizem.

Sta se odtujila?

Že pred nesrečnim dogodkom sta Brad in Angelina spala ločeno vsak v svoji spalnici in igralec naj bi bil zaradi tega zelo nesrečen.

Velikokrat šotori na vrtu hiše z otroki, s tem pa želi razveseliti tako njih kot sebe, saj se v prazni spalnici počuti neznosno.

Se mu kolca po bivši?

Njegova bivša

Je bil res prej bolj srečen?

Brad in Angelina sta se zaljubila na snemanju filma Gospod in gospa Smith, ko je bil Brad še poročen z Jennifer Aniston.

Ljubezen je bila tako močna, želja po družini še močnejša in lepotec se je ločil ter si z Angelino ustvaril dom. Imata tri biološke in tri posvojene otroke. Jennifer v tistem obdobju še ni hotela imeti družine in verjetno je bil to vzrok, da sta se razšla. A imeti šest otrok - nameravata pa jih imeti še več - je izčrpavajoče. Tudi če si Brad Pitt in si lahko privoščiš varuške. Treba pa je omeniti še snemanje filmov in dobrodelnost, zaradi katere par potuje na vse konce sveta. Očitno sta se nekje vmes partnerja izgubila. Za vedno ali ne, to bo povedal čas.

Vir: Story

www.govori.se