Kristina in Miha Vodičar (Zvezde plešejo): Poglej, kako po poroki uživata v Grčiji

Novinar naše medijske hiše ju je poklical v Grčijo in povedala sta mu, da je to potovanje ... 

Kristina in Miha Vodičar (Zvezde plešejo): Poglej, kako po poroki uživata v Grčiji (foto: Metka Skrt) Metka Skrt
26. 7. 2018

Miho Vodičarja smo spoznali v plesnem šovu Zvezde plešejo, čeprav že dlje časa velja za enega najboljših plesalcev pri nas. Pohvali se lahko s številnimi državnimi in svetovnimi naslovi, ki jih je skozi bogato plesno pot dosegel s soplesalko Nadiyo Bychkova.

Letošnje poletje je pri Mihi dobilo dodaten življenjski zagon, saj se je junija v romantičnem osrčju Goriških brd poročil s svojo ljubeznijo Kristino.

 

A post shared by Miha Vodicar (@mihavodicar) on

Zakonca Vodičar sta se po vseh delovnih obveznostih odločila, da se za nekaj časa odklopita od sveta in se odpravita na enega od grških otokov.

Kristino je poklical novinar revije Nova in razkrila mu je, da z možem Miho preživljata sproščen in prelep enomesečni oddih na otoku Rodos.

"Otok in kristalno čisto morje sta naju prevzela. Prav je, da razkrijem, da je to poletnih oddih v Grčiji in ne poročno potovanje, saj številni menijo, da sva se odpravila na poročno potovanje," je povedala novnarju revije Nova in dodala, da na poročno potovanje odhajata v jesenskih mesecih, destinacija pa bo veliko bolj eksotična.

"Za naju so poletne počitnice popoln odklop od tehnologije, tako jih najraje izkoristiva za sproščeno predajanje soncu in branje dobrih knjig ob morju. Vsako branje ob stiku z zrcalno čistim morjem in sanjskimi koščki plaž dobi povsem drugačen pogled," je še povedala.

Fotografije: Metka Skrt

Preberi še: Horoskop: To so stvari, ki ti v življenju (glede na tvoj astro znak) kradejo zadovoljstvo

Priporočamo tudi: Izvoli! Ubijalski erotični triki, ki bodo vajin seks spremenili v orgazmična nebesa