Kris Jenner v lovu za novim moškim

Resničnostna zvezdnica Kris Jenner naj bi vrgla oko na hollywoodskega zvezdnika Jareda Leta. Veliko mlajši dobitnik oskarja ustreza njeni predstavi o idealnem moškem, precej manj pa ona ustreza njegovi predstavi o idealni ženski ...

Kris Jenner v lovu za novim moškim (foto: profimedia) profimedia
1. 4. 2015

Če gre verjeti govoricam, ki krožijo po hollywoodskih kuloarjih, naj bi se Kris Jenner podala v lov za novim ljubimcem, njena glavna tarča pa je menda postal postavni Jared Leto.

Devetinpetdesetletna televizijska zvezdnica, producentka in menedžerka, najbolj znana po sodelovanju v družinskem resničnostnem šovu V koraku z družino Kardashian, naj bi bila povsem očarana nad 43-letnim junakom velikih filmskih platen, ki je s prepričljivo igro v biografski drami Klub zdravja Dallas lani osvojil oskarja v kategoriji najboljšega igralca v stranski vlogi.

Še posebno naj bi jo navdušile njegove prečudovite nebeško modre oči, ki so že vso kariero njegov zaščitni znak.

Jared Leto

Očitno se je Kris v modrookega lepotca tako močno zagledala, da je izgubila stik z realnostjo in pozabila tudi na 16-letno starostno razliko, ki vlada med njima.

Rada ima mlajše moške

Jared kot mlajši moški povsem ustreza njeni predstavi o sanjskem partnerju. Ne nazadnje je matriarhinja svetovno znanega resničnostnega klana Kardashian-Jenner prav pred kratkim končala razmerje s kar 25 let mlajšim 'toyboyem' Coreyjem Gamblom.

Corey

Corey je bil tisti, ki je mamo 34-letne televizijske ikone Kim Kardashian tolažil po njenem zakonskem brodolomu s 65-letnim Bruceom Jennerjem.

Kris in nekdanji atlet, ki je leta 1976 na olimpijskih igrah v Montrealu osvojil celo zlato medaljo, zdaj pa se počasi spreminja v žensko, sta oktobra 2013 naznanila, da se po dolgih 22 zakonskih letih ločujeta, in povsem normalno je, da je temnolaska po ločitvi potrebovala nekaj razvedrila.

Ker se očitno ravna v skladu z nepisanim pravilom, da so v takšnih primerih najboljše zdravilo moški, je poskrbela, da ji je v zanjo zelo težkem obdobju pozornost od ločitve odvračal Corey.

Odgnala ga je

Kaj pa je o 'sreči', ki ga je doletela, ko so mu na pariškem tednu mode namenili mesto ob Kris, menil Jared? Fant ni bil najbolj navdušen. Milo rečeno. Kris, ki ima poleg omenjene Kim še pet otrok, Kourtney Kardashian, Khloé Kardashian, Roba Kardashiana, Kendall Jenner in Kylie Jenner, naj bi ga namreč ves čas zelo odkrito in povsem brez zadržkov osvajala.

Pri tem naj bi šla celo tako daleč, da ga niti za trenutek ni spustila izpred oči, kar se hollywoodskemu zvezdniku menda ni zdelo niti najmanj zabavno.

Živci so mu dokončno popustili na reviji modne hiše Lanvin v Parizu. "Z nenehnim govorjenjem mu je 'polnila' uho in ga silila, da sta ves čas snemala selfieje," je za spletno stran hollywoodlife.com povedal dobro obveščeni vir in dodal, da je Jared zaradi tega postajal vidno živčen.

Leto

Na začetku je v Krisini fotografski akciji še sodeloval, po približno 100. skupni fotografiji pa je imel vsega dovolj. Toda izkušena mama šestih otrok se ni dala motiti in je svoje igrice nadaljevala že isti večer, in sicer na večerji, ki jo je organizirala francoska modna hiša Balmain in na kateri je spet sedela ob Jaredu.

"Več ur je čvekala in kvasila neumnosti, med drugim mu je napol v šali rekla, da bi ga imela z veseljem za zeta, še raje pa za fanta," je še razkril vir.

To je bila za Jareda kapljica čez rob, zaradi katere je izgubil živce, vstal in predčasno zapustil slovesni dogodek, kar je bil nedvomno hud udarec za Krisin ego, da bi bila stvar zanjo še hujša, pa se je Jared pozneje brez kakršnihkoli pripomb fotografiral z njeno hčerko Kim.

"Preprosto ni mogel več zdržati pogovora z njo. Misli, da je povsem nora," je povedal prijatelj igralca, ki je nekoč med drugim ljubil hollywoodski lepotici Cameron Diaz in Scarlett Johansson, nazadnje pa se je veliko govorilo o domnevnih razmerjih z glasbenico Katy Perry in obetavno temnopolto igralko Lupito Nyong'o, ki je z vlogo v zgodovinski drami 12 let suženj lani prav tako osvojila oskarja v kategoriji najboljše igralke v stranski vlogi.