Kraljica Elizabeta ima za Kate Middleton in Meghan Markle zelo stroga pravila!

No, pri pravilu številka 3 bi bila pa res lahko malce bolj prizenesljiva, se strinjaš?

Kraljica Elizabeta ima za Kate Middleton in Meghan Markle zelo stroga pravila! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 7. 2018

#1 Prepoved javnega izkazovanja ljubezni

No, to velja vsaj takrat, ko je kraljica v bližini in ko so člani kraljeve družine na uradnih obiskih. Se še spomniš toge drže Kate in Williama ob njunem obisku Taj Mahala? No, zdaj veš, zakaj sta se morala tako 'kislo' držati.

#2 Brez vzdevkov, prosim!

Člani kraljeve družine morajo biti vedno nagovorjeni s svojim polnim imenom, nikoli z vzdevki, ki se oblikujejo znotraj družine. Se še spomniš, kako je Meghan Markle v svojem govoru na kraljevem sprejemu po njuni poroki priznala, da je njen vzdevek za Harryja 'moj princ'? No, uporabita ga lahko samo v spalnici. ;)

#3 Brez čevljev s platformo, prosim!

Če si se kdaj vprašala, zakaj Kate in Meghan kljub vsem svojem modnem znanju (skoraj) nikoli ne obujeta čevljev s polno peto, se odgovor skriva v dejstvu, da jih preprosto ne smeta nositi. Razlog naj bi se skrival v dejstvu, da kraljici preprosto niso všeč.

#4 Čez dan klobuk, zvečer pa tiara

Pripadnice kraljeve družine naj bi preko dne morale nositi imenitne klobuke, ki že leta veljajo za znak aristokratske družbe, zvečer pa naj bi jih morale nadomestiti s tiarami, ki pa jih lahko nosijo samo poročene članice kraljeve družine.

#5 Črna obleka mora biti vedno na razpolago

Če si garderobo kraljice kdaj vzela pod drobnogled, si lahko opazila, da so njena oblačila v večini zelo živih barv.

Razlog se skriva v dejstvu, da jo je tako v množici lažje opaziti, kljub temu pa je svojim družinskim članom naročila, da morajo pri sebi vedno imeti tudi črno oblačilo (kar še posebej velja za uradna potovanja). To pa zato, ker morajo biti člani kraljeve družine vedno pripravljeni na primer nepričakovane smrti, katerega od članov družine.

#6 Brada mora biti na pravem mestu

Kar še posebej velja med hojo po stopnicah. Brada mora biti namreč vedno poravnana s tlemi.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Meghan Markle se je v enem dnevu kar 3-krat preoblekla!

Priporočamo tudi: Samantha Markle je grdo napadla svojo polsestro Meghan Markle