Kraljeva družina ima nov (uradni) portret in mi se topimo!

Sta lahko princ George in mala Charlotte še bolj ljubka?!? ❤️

Kraljeva družina ima nov (uradni) portret in mi se topimo! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 7. 2018

Po velikem krstu malega princa Louisa smo končno dočakali težko pričakovani nov uradni portret kraljeve družinice.

Na uradnem Instagram profilu angleške kraljeve družine so namreč objavili nove fotografije, na katerih pa sta pozornost svetovne javnosti ponovno najbolj pritegnila princ George in princeska Charlotte. Kaj nista ljubka?

TO je nova družinska fotografija s princem Louisom:

No, sicer pa to ni edina fotografija, ki so jo objavili. Tu je še nova fotografija kraljeve družine, vključno z ljubljencema medijskega občinstva, Meghan in Harryjem.

V izjavi, ki jo je podal kraljevi fotograf Matt Holyoak, je sicer mogoče prebrati, da so bili člani kraljeve družine na fotografiranju po uradnem dogodku zelo sproščeni in da je mali Louis izredno priden otrok. Ta je fotografiranje prespal.

Sta bila pa zato toliko bolj navihana George in Charlotte, ki s širokimi nasmehi in igrivostjo brez dvoma dodata nekaj življenja sicer precej togim fotografijam.

In tu je še tretji posnetek iz serije, na katerem so prisotni tudi člani družine Kate Middleton, vklučno z njeno sestro Pippo in soprogom:

Na fotografijah sicer nista prisotna kraljica Elizabeta in njen soprog princ Philip, ki se prav tako nista udeležila krsta princa Louisa. To je morda malce ... nenavadno, saj sta bila prisotna tako na krstu princa Georga kot tudi na krstu princese Charlotte.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Kraljica Elizabeta ima za Kate Middleton in Meghan Markle zelo stroga pravila!

Priporočamo tudi: Meghan Markle nosila čudovito obleko, ki je ZELOOO podobna njeni poročni oblekici. Poglej ti TO!