Drama na dvoru: Zaradi napetega odnosa med Meghan in Kate kraljevi predstavniki podali REDKO izjavo

Poročanje svetovnih medijev o nesoglasjih med vojvodinjama je tako intenzivno, da je z uradno izjavo morala ukrepati sama Kensingtonska palača!

Drama na dvoru: Zaradi napetega odnosa med Meghan in Kate kraljevi predstavniki podali REDKO izjavo (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2018

Novice o nesoglasjih in prepirih med našima najljubšima kraljevima paroma se kar vrstijo!

Govorice o odnosu Kate in Meghan pa so postale celo tako hude, da je predstavnica Kensingtonske palače, ki je trenutno še vedno domovanje vseh štirih vpletenih, podala redko izjavo glede novinarskih tračev.

Če se malce spomnimo...

Mediji so se precej razgovorili o tem, da Meghan in Harry ne želita več živeti v senci njegovega brata. Odnos med Harryjem in Williamom se bi naj v zadnjem času ohladil, predvsem bi naj Harry zameril, da William ni "položil rdeče preproge" za Meghan.

Hkrati pa bi naj bili hladni odnosi tudi med vojvodinjama. Govorice gredo celo tako daleč, da bi naj Meghan pred svojo poroko s svojim obnašanjem spravila Kate v jok.

Uradno sporočilo palače namenjeno javnosti pa je povedalo...

...kratko in jedrnato, da se zgoraj omenjena situacija:

"Nikoli ni zgodila!"

Ker je to prvič, da so se na takšne novice odzvali, je bila javnost še toliko bolj šokirana. Če bo to umirilo govorice, pa bo pokazal čas.

Kate se je sicer pred kratkim razgovorila o Meghan in njeni nosečnosti.

Kaj točno je povedala in ali je morda celo potrdila to, da se enostavno ne preneseta, si lahko prebereš TUKAJ. 

Najverjetneje pa držijo domneve nekaterih medijev, ki so zapisali, da sta vojvodinji enostavno zelo različni ženski, ki kljub razlikam imata pristen odnos dveh kraljevih svakinj.

Tudi mi tako upamo!

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: VIDEO: Nika Zorjan izdala spot za novo BOŽIČNO pesem "Fse, ka bi za božič"

Priporočamo tudi: FOTO: Nick Jonas in Priyanka Chopra sta se poročila!