Kraljeva drama: Oče Meghan Markle v intervjuju razkril bizarna dejstva o hčerki

2. 8. 2018
Kraljeva drama: Oče Meghan Markle v intervjuju razkril bizarna dejstva o hčerki (foto: Profimedia)
Profimedia

Lani se je zdelo, da drame, ki jo je povzročal oče Meghan Markle, še dolgo ne bo konec.

Thomas Markle je v lanskem letu opravil 9-urni intervju, kjer je povedal stvari, ki prav gotovo niso pripomogle k temu, da bi s hčerko ponovno vzpostavil dobre odnose. 

Pred časom smo sicer poročali o njegovem ganljivem sporočilu, da si samo želi pogovoriti z Meghan, a v intervjuju preteklega tedna tega ni mogoče zaznati.

Novinarki je nato razkril, kar nekaj dejstev, ki pa javnosti niso ravno navdušile, ravno nasprotno. Njegova dejanja ostro obsojajo, v bran Meghan pa se je postavila tudi Chrissy Teigen, ki je tedaj na Twitterju delila sporočilo (delimo prevod besedila):

"Ta človek ... ta človek je grozen. Kaj je narobe z njim? Prosim, pusti hčerki, da je srečna. Tole je sramotno."

Preveri, o katerih dejstvih govorimo.

1. "Palača mi je lagala."

"Po tem, ko sem objavil tiste škandalozne fotografije, sem Harryju in Meghan dejal, da se lahko javno opravičim, ampak sta rekla, da to ni potrebno. Potem pa so mi nenadoma rekli, da rabim pomoč pri sestavljanju opravičila, kot da obstaja poseben način, kako se opravičiš kraljevi družini.

Mogoče to narediš z omako (tradicionalna angleška omaka 'gravy') in dodatkom rož? Bil sem šokiran, da so me vprašali, če potrebujem pomoč pri opravičevanju, kot da sem kakšen otrok. Tega nisem sprejel."

2. "Njena mama si lasti vse zasluge."

"Zdaj je prava mamina deklica in Doria (mama Meghan Markle) dobi večino zaslug. Ampak Meghan je očitno pozabila, da je živela z menoj dokler se z Dorio nisva ločila, ko je bila stara 6 let. In tudi po tem sem še zmeraj bil velik del njenega življenja."

3. "Po moji zaslugi je Meghan postala vojvodinja."

"Ne bom tiho. Jezi me, da ima Meghan občutek superiornosti. Brez mene bi bila nihče. Zaradi mene je danes vojvodinja. Vse, kar je, je po moji zaslugi. [...]  Zaradi vsega kar sem naredil zanjo, je postala ženska, kakršna je danes. Ali je to prepoznala? Ali se mi je zahvalila? Še govori ne z menoj. Kako hladno je to?"

4. "Meghan bo v naslednjem letu imela dojenčka."

"Žalostno je, da bosta Meghan in Harry enkrat v prihodnjem letu imela dojenčka in jaz bom postal dedek, ampak, če z Meghan ne bova govorila, ne bom mogel videti svojega vnuka/vnukinje. Kako tragično je to, da otroku odvzamete dedka, zaradi nekaj kritik, ki sem jih povedal o kraljevi družini?"

Kako bizarno ... ravno to se je zgodilo. 😳

Kaj praviš ti? Bi po takšnih izjavah krivila Meghan, če ne bo več hotela spregovoriti z očetom?

Vir: Cosmopolitan.com

Foto: Profimedia

Preberi še: Meghan Markle razkrila, zakaj (še) noče govoriti s svojimi očetom

Priporočamo tudi: Horoskop: To je zate popolna destinacija za medene tedne (glede na tvoj astro znak)

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec