Konec skrivalnic!

Čeprav je najbolj priljubljen slavni kmet Marijan Novina še pred kratkim zatrjeval, da je v ljubezni srečen, te svoje sreče pa ne bo delil s Slovenijo, je očitno svoje mnenje spremenil.

8. 1. 2010

Marijan je končno povedal, kako je ime dekletu, s katerim sta se zapletla na snemanju njegovega videospota, preden se je odpravil v Kmetijo slavnih. Še na finalni oddaji Kmetije slavnih, ko mu je kot najbolj priljubljenemu kmetu padla v objem, je njeno ime skrival kot največjo tajnost, rekel je le, da je osamljeni jezdec osvojil skrivnostno črnolaso damo. A zgodba sega že mesece pred Kmetijo slavnih.

Obojestranska simpatija

Na snemanju videospota je bila simpatija obojestranska, naklonjenost tudi, a kaj ko je Marijana čakala pot na kmetijo. Na svojo skrivnostno črnolaso damo, kakor jo je ­imenoval, ni nikoli nehal misliti, in ko je prišel iz Kmetije, ga je med gručo njegovih prijateljev čakala tudi ona.

Takrat je vedel, da je prava, še bolj pa se je o tem prepričal, ko so mu začele ženske mrzlično pošiljati SMS-sporočila, kaj vse bi mu delale.

“Ena mi je napisala, da bi mi ga tako potegnila, da bi umrl.”

In kaj ji je odpisal? Da je premlad za smrt! Takrat se je spomnil na Petro, 19-letno črnolasko, ki ga je osvojila s svojo nedolžnostjo.

Lepa dekleta ljubijo barabice

“Čista je kot solza,” je še vedno navdušen nad njo. Najstnica nima niti ene­ga tatuja, Marijan jih ima po vsem telesu polno - ta torek si je dal urediti še enega, natančneje, levo roko je posenčnil.

On velja za ‘barabo’, tako kot je označena večina potetoviranih dolgolascev, ona za pridno punčko, ki je uspešna v študiju fizioterapije v Ljubljani. In vse, kar se na fakulteti nauči, s pridom uporabi na Marijanu.

“Ko na meni izvaja te svoje prijeme, kar zaspim. Res je mojstrica,” svojo kozoroginjo pohvali 35-letni škorpijon. Med njima je 16 let razlike, in čeprav sta si različna kot jin in jang, se prav tako dobro tudi dopolnjujeta. Prednost? Majhna razdalja. Marijan namreč živi na Otočcu, Petra pa le nekaj kilometrov stran - v Trebnjem. Veliko pa jima pomeni, da se dobro razumeta tudi s partnerjevimi starši.

Drug na drugim navdušeni

“Ko sem jo predstavil doma, je bila mami zelo vesela. Rekla je: Če je zame dobro skrbel, bo tudi zate. Nikoli ni vplivala na moje odločitve v življenju, povezane s puncami, vendar mi zelo veliko pomeni, da naju podpira.”

In kako so ga sprejeli njeni starši?

“Fenomenalno! Bil sem zelo pozitivno navdušen nad sprejemom in sedaj skupne trenutke preživimo v pogovoru in smehu.”


Za Story zapisala Marjanca Scheicher
Fotografije Goran Antley