Konec sanjskega razmerja: Gigi Hadid in Zayn Malik sta se razšla?

Po dveh letih razmerja sta srce strla tudi nam!

Konec sanjskega razmerja: Gigi Hadid in Zayn Malik sta se razšla? (foto: Profimedia) Profimedia
14. 3. 2018

Zagotovo eden izmed naših najljubših zvezdniških parov nas je po govoricah, da sta zaročena, presenetil z razhodom.

"Z Gigi sva imela izredno ljubečo in zabavno razmerje. Spoštujem in obožujem jo kot žensko in kot prijateljico," je Zayn Malik zapisal na Twitterju (glej spodaj).

"Ima neverjetno dušo in vsem najinim oboževalcem sem hvaležen, da spoštujete to težko odločitev in najino zasebnost v tem trenutku. Želiva si, da bi novico že sprva izvedeli od naju. Rada vas imava. xZ"

Kmalu po tem je svoj zapis, ki si ga lahko ogledaš spodaj, objavila tudi Gigi Hadid ...

"Izjave o razhodih so pogosto zelo neosebne, saj je težko izraziti, kaj vse sta dve osebni skupaj doživeli ... ne le v razmerju, ampak v življenju na splošno. Zavedno bom hvaležna ljubezni, času in življenjskih lekcijam, ki sva si jih delila z Z-jem. Želim mu vse najboljše in še vedno ga bom podpirala kot prijatelja, ki ga spoštujem in imam rada. Kar se tiče prihodnosti, pa se bo vedno zgodilo tisto, kar nam je namenjeno. xG"

Že preden pa sta razhod javno priznala, je vir portalu The Sun zaupal, da sta se razšla.

"Nista več par, a sta si še vedno blizu in se podpirata ... Skupaj sta bila veliko časa, a sta se oddaljila."

Zakaj sta se razšla?

Pred dobrim letom so naokrog krožile govorice, da se Gigi in Zayn spopadata s težavami v razmerju. Že takrat so ljudje okoli njiju opažali, da sta si preveč različna. Zayn naj bi bil introvertiran, Gigi pa ekstrovertirana.

Vseeno pa je njuno razmerje tajalo več kot dve leti in veljala sta celo za enega izmed najbolj stabilnih zvezdniških parov. Pred kratkim jo je Zayn celo presenetil s prav posebnim tatujem.

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

"Njuna urnika naj bi se popolnoma križala, kar naj bi začelo najedati tudi razmerje. Tak urnik bi na preizkušnjo postavil še tako stabilno razmerje," so zapisali pri The Sun.

Čeprav je Zayn v novembru zatrdil, da se zna Gigi odlično organizirati in poskrbi, da se kljub napornim urnikom redno videvata, sedaj to izjavo gledamo v drugačni luči. Morda se je Gigi naveličala neskončnega usklajevanja in potovanja med New Yorkom, Los Angelesom in Londonom.

Znaki, ki smo jih spregledali ...

Par naj bi se uradno razšel že v začetku meseca marca.

Če spremljaš njuna družbena omrežja, si morda že opazila, da sta se skupaj pojavljala vedno manj, kar v preteklosti za njuno razmerje ni bilo značilno. Gigi se je na primer na Zaynovem Instagramu zadnjič pojavila na skupni sliki v kostumih za noč čarovnic.

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

Več o preteklosti njunega razmerja lahko prebereš v članku iz našega arhiva Kaj se v resnici dogaja v razmerju Gigi Hadid in Zayna Malika?

Vir: Instyle.com

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Zvezde plešejo 2018: Spoznaj srčno izbranko Mihe Vodičarja

Priporočamo tudi: Indira (The Biggest Loser Slovenija) končno razkrila svojo novo ljubezen!