Konec 28-letnega zakona

Žena Mela Gibsona je po 28 letih zakona na sodišču vložila zahtevo za ločitev, kot razlog pa je navedla nepremostljive razlike.

21. 4. 2009

"Ves čas zakona sta Mel in Robyn želela svoje zasebno življenje ohraniti zasebno. Zdaj se to ne bo spremenilo," je dejal tiskovni predstavnik igralca in režiserja. Pranja umazanega perila v javnosti tako ne moremo pričakovati.

Poročila sta se pred slavo

Spletna stran TMZ.com poroča, da zakonca nista podpisala predporočne pogodbe, saj se takrat to igralcu ni zdelo potrebno, ker še ni bil eden izmed najbolj iskanih igralcev v Hollywoodu, kaj šele cenjeni režiser.

Leta 2006 je bilo premoženje Mela Gibsona ocenjeno na 900 milijonov ameriških dolarjev in po kalifornijskem zakonu ima žena zdaj pravico do polovice vsega tega denarja.

Skupaj imata kar sedem otrok

Mel in Robyn imata sedem otrok, žena pa je tudi zaprosila, da bi po ločitvi prejemala de­narno pomoč od svojega nekdanjega moža. Za sina Toma, ki ima deset let, pa je zaprosila za skupno skrbništvo. Vsi drugi otroci so namreč že polnoletni. Robyn je že najela odvetnico, ki jo bo zastopala, je pa isto odvetnico najela tudi Britney Spears, ko se je ločevala od Kevina Federlina.

Robyn je stala ob možu leta 2006, ko ga je javnost 'linčala' zaradi vožnje pod vplivom alkohola, bolj sporne pa so se jim zdele rasistične opazke, ki jih je takrat izrekel proti judom.

Vir: Nova

www.govori.se