Končno! Nuša Lesar in njen fant ujeta med poljubljanjem!

23. 10. 2017
Končno! Nuša Lesar in njen fant ujeta med poljubljanjem! (foto: POP TV)
POP TV

Da priljubljeno televizijsko voditeljico Nušo Lesar v zasebnem življenju osrečuje nova ljubezen, smo pisali že spomladi, zdaj pa je nekdo celo ovekovečil nežne trenutnke z njenim izbrancem.

S partnerjem Gregorjem Krušićem, tenisačem, poslovnežem in predsednikom Teniške zveze Slovenije, ju je ujel paparac revije Nova, in to ravno v trenutku, ko sta si izmenjala poljub sredi javnega parkirišča sredi Ljubljane.

"Ko sta stopila iz avtomobila, sta se prijela za roke, potem pa se ves čas hihitala, poljubljala in stiskala. Res sta zelo zaljubljena!" smo še lahko prebrali v reviji Nova.

No, sicer pa je novinarka naše hiše pred kratkim Nušo povprašala o tem, ali z Gregorjem že razmišljata kaj o poroki in otrocih, glede na to, da tudi že živita skupaj.

Odgovor voditeljice, ki jo lahko spremljamo v oddaji Svet na kanalu A, pa je bil: ”Vse ob svojem času. Seveda si jih želim.”

Preberi še Nuša Lesar (Zvezde plešejo) ni več samska! Poglej, kdo je njen novi fant ali pa poglej, kako je bila videti leta 2009 v prvi oddaji Svet na kanalu A (VIDEO)

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"