Končno je znano, kako se je začela ljubezen med Mikijem Šarcem in Tanjo Žagar (+nikoli videne skupne fotografije)

No, to 👇🏼 je pa moglo biti zanimivo! 😍

Končno je znano, kako se je začela ljubezen med Mikijem Šarcem in Tanjo Žagar (+nikoli videne skupne fotografije) (foto: POP TV) POP TV
13. 5. 2021

Tanja v javnosti prej nikoli (nikoli nikoli nikoli) ni spregovorila o tem, kako se je začela njuna ljubezen z Mikijem, zato ob vsakem intervjuju o njunem zasebnem življenju močno napnemo ušesa.

TO je Miki o Tanji Žagar povedal v eni od oddaj Zvezde plešejo: 

Kako se spomniš trenutka, ko si ugotovil, da ti Tanja pomeni nekaj več?

Bil sem precej zbegan. Tanjo dolgo poznam, tako da je bila to zame dilema.

Kako bi opisal vajin osebni odnos?

Ljudje me včasih predstavijo, to je pa mož Tanje Žagar. Jaz se včasih hecam, da sem še vedno menedžer. Imava srečo, da sva se naučila veščin komuniciranja, zato lahko ure in ure klepetava tako o poslu kot tudi o zasebnem življenju, tako da verjetno zato partnerstvo funkcionira.

Kako se je vajino življenje spremenilo s Karlovim prihodom?

Tu imava malo drugačne izkušnje, saj imam jaz že tri otroke. Za Tanjo je Karl prvorojenec, tako da so občutki malo drugačni. Sem tudi v zrelih letih in malo drugače gledam, kot sem pred 24 leti, ko se mi je rodil prvi sin. Je bilo pa to najlepše darilo za 50 let. Otrok lahko partnerstvo zelo okrepi.

Tanja je povedala, da si je otroka zelo želela. Kako bi to opisal ti?

Krasno. Bil sem pri porodu in bilo je krasno. Tanja je bila odlična porodnica! Ko sem videl srečo na njenem obrazu in ko so potekle solze sreče, me je to izredno ganilo. Prelepo.

To pa je o njuni zvezdi povedala Tanja:

"Ob zaključku naše Foxy zgodbe mi je bilo hudo. No, potem sem se odločila za nadaljevanje moje samostojne poti, in za nadaljevanje sodelovanja z našim tedanjim menedžerjem in producentom Mikijem Šarcem. On tudi ve, da ko posnamem pesem, jo rada tudi poskusim s plesom. In potem sem v nekem obdobju posnela malo več pesmi, in sva malo več plesala skupaj, in je ples naredil svoje," je v oddaji priznala Tanja.

"V vseh teh letih sodelovanja se je med nama ustvarilo spoštovanje in zaupanje, ker sva potem le še prenesla v najin partnerski odnos. Najlepše od vsega pa je, da se je meni z njim uresničila največja življenjska želja, da sva dobila sinka Karla," je še povedala.

"Nikoli prej si ne bi mislila, da se mi bo življenje tako obrnilo, kot se mi je. Je pa zdaj moja družina tista, zaradi katere imam občutek, da lahko premikam gore," je še zaključila Tanja.

Kako lepoooooo! Se strinjaš? 😍

Fotografije: Instagram.com/tanjazagar

Preberi še: Waaaaw! Nikoli ne uganeš, kaj zdaj počne Jakova Kaja (Ljubezen po domače!)

Priporočamo tudi: Kaaaaaj?!? Si vedela, da Coolfotru v resnici NI ime Jani? TO je njegovo pravo ime!