Koliko kilogramov ima Kim Kardashian?!?

Odkar je Kim Kardashian drugič postala mamica, zvezdnica odprto govori o tem, da bi se rada čim prej znebila svojih nosečniških kilogramov. Te zanima, kako ji uspeva in koliko tehta slavna starleta? Beri dalje!

Koliko kilogramov ima Kim Kardashian?!? (foto: Profimedia) Profimedia
24. 5. 2016

Preden je Kim drugič zanosila je imela 61 kilogramov (morda na tem mestu še podatek, da lepotica v višino meri 159 cm), nato pa je v času druge nosečnosti pridobila skoraj 30 kilogramov.

Zdaj (približno pol leta po rojstvu sinčka Sainta) se njena teže giblje okoli 63 kg (vsaj tako je zvezdnica razkrila na svojem Snapchatu!), na kar je 35-letnica izredno ponosna.

Kim

Bravo Kim!

Sicer pa priznamo, da ko smo izvedeli za ta podatek, smo temu kar težko verjeli, saj se je zvezdnica v zadnjem času 'skrivala' pod zelo ohlapnimi oblačili.

Kim

No, zdaj Kim končno spet samozavestno paradira naokoli v tesnih opravah.

Pred kratkim so jo fotografi ujeli v Rimu. Takole se je v čudoviti beli obleki odpravila v opero v spremstvu svojega soproga.

Kim

Govori se, da naj bi Kim načrtno hujšala po t. i. atkinsonovi dieti, ki sloni na teoriji, da ogljikovi hidrati povzročajo preveliko izločanje inzulina, kar vodi do debelosti in drugih s težo povezanih težav.

Tako Atkinskova dietav prvih dneh omeji uživanje ogljikovih hidratov na 20 do 40 gramov dnevno. Izključenih je večina žitnih živil, stročnic, sadja, kruha, testenin in zelenjave. Lahko pa se do sitega naješ jajc, mesa, masla, sira, smetane.

Več o tej dieti si lahko prebereš na tej povezavi, sicer pa ne spreglej še, s kakšno odločitvijo je Justin Bieber (spet) močno razburil oboževalce!