Ko boš prebrala tole, boš želela biti družica Sanje Grohar!

Ob blog objavah Sanje Grohar si se zagotovo že kdaj ujela ob (zdravi meri) nevoščljivosti in čeprav je težko, je dolgolasa lepotička šla tokrat še stopničko dalje. Zdaj smo namreč nevoščjive že njenim družicam (in enemu fantu).

Ko boš prebrala tole, boš želela biti družica Sanje Grohar! (foto: Instagram Sanja Grohar) Instagram Sanja Grohar
7. 12. 2017

V novi številki revije Story je Sanja namreč razkrila številne podrobnosti glede svoje poroke prihodnje poletje, med drugim tudi presenečenja, ki jih je namenila svojim prijateljem in prijateljicam, s katerimi je izbrala tudi poročno obleko.

Gre za tri srečne družice in enega fanta, ki so Sanjo najprej spremljali na pomerjanje obleke v Zagreb, nato pa še v Kamnik, v zahvalo pa jim je Sanja pripravila prav posebno večerjo s presenečenjem.

"Za družice sem v zahvalo, da so ob meni, naredila škatle presenečenja s personaliziranimi darili. Trenutek, ko sem jim izročila škatlo, je bil zelo čustven. Vsi so morali zapreti oči in pred vsakega sem postavila škatlo z darili," je povedala Sanja, ki je škatle svojih prijateljev napolnila z raznimi drobnimi dragocenostmi.

"Vsak je dobil nekaj, kar bo nosil na dan poroke, ko se bomo urejali. Pa personalizirane skodelice za kavo, kavo, svečke, polaroidno sliko, zapestnico, ki je lahko tudi elastika za lase."

"Moj posebni fant med družicami, Rok, pa je dobil personalizirane mašetne gumbe," je vsebino presenečenja opisala bodoča nevesta in dodala, da je vsakemu darilu v škatli namenila resnično veliko pozornosti. 

"Prav pri polaroidni fotografiji sem si vzela veliko časa, saj sem pregledala vse naše stare slike, na katerih sem s prijatelji, in za vsakega izbrala prav posebno. S tem se lahko tudi vidi naša zgodovina neprecenljivega prijateljstva," je še povedala dolgolaska, ki bo svoj veliki 'da' rekla v Sloveniji.

Več o njeni poroki si lahko preberete v novi številki revije Story.

Tu si lahko prebereš  tudi zgodbo o tem, kako sta se s fantom zaročila. 

Fotografije: TheyCallMeBamBam.com, osebni arhiv

Preberi še: Pozabi na okrašeno smrečico za božič! TO je nov trend, ki je obnorel Instagram ...

Priporočamo tudi: Naša novinarka je 3 dni uporabljala telefon Honor 7X – poglej, kaj se je zgodilo!