Klemen Mramor - Clemens navdušuje z novo skladbo, ki nosi globoko sporočilo

Clemens ne navdušuje le s svojimi preobrazbami v oddaji Znan obraz ima svoj glas, temveč tudi z glasbo s svojim podpisom in nič drugače ni niti z njegovim novim avtorskim singlom 'A loh prespim?'. (Klikni 'PLAY' na koncu članka!) #CosmoObožuje!

Klemen Mramor - Clemens navdušuje z novo skladbo, ki nosi globoko sporočilo (foto: Promocijski material) Promocijski material
8. 11. 2017

Njegovo čustveno plat smo na malih zaslonih videle ob njegovi preobrazbi v Erica Claptona, ta pa še vedno pogumno maha tudi iz njegovega novega singla, saj je sporočilo veliko globje, kot morda deluje na prvi pogled.

Svoja čustva je razkril pred nastopom v čevljih Erica Claptona, ko je spregovoril o smrti svojega dedka.

"Želel sem sporočiti, da je potrebno biti vztrajen in predvsem verjeti vase, četudi je to želja, da osvojiš srce dekleta," pravi glasbenik, ki se je tokrat prvič poskusil tudi kot režiser v videospotu. 

"Želel sem ustvariti zgodbo, v kateri po spletu naključji spoznam punco in jo želim očarati," je povedal o svojih začetkih za filmsko kamero, ki so svoje dogajenje zapisali na številnih lokacijah po Ljubljani. 

Preden si njegov izdelek ogledaš spodaj, pa še Clemensova prigoda iz zaodrja ... 

"Plesalko Tajdo Kožamelj, ki več kot odlično odigra vlogo dekleta, ki se je razšla s fantom in je malce zmedena, smo greli s številnimi odejami in grelniki," je povedal Klemen in dodal, da je bilo v hiši, kjer so video snemali, zelo mrzlo.

Pritisni 'PLAY' in prisluhni skladbi 'A loh prespim?':

Clemens s svojii glasbenimi nastopi sicer navdušuje že vse od 2014, ko je izdal prvi singl 'Pozab na bonton', od tedaj pa si je nabral veliko številko oboževalcev in oboževalk, ki ga za fotografije in podpise zdaj prostijo tudi med nakupovanjem.

"Moram reči, da se to vse pogosteje dogaja, priznam pa, da mi je bilo posebej toplo pri srcu, ko sem zadnjič prišel v trgovino, in je gospa na blagajni rekla, da ji je moja pesem ‘Tok ti sede’ zelo zelo všeč."

In ko smo že pri nakupovanju ... njegov najpogostejši nakup je suši in energijska pijača!

Pripravila: Kaja Milanič
Fotografije: Promocijske fotografije, Damjan Žibert, Instagram Klemen Mramor

Preberi še: VIDEO: Zunaj je nov, daljši 'teaser' iz filma 50 odtenkov SVOBODE

Priporočamo tudi: Nataša Gorenc iskreno o težkem času po ločitvi