Klemen Janežič (Usodno vino) se je poročil! Poglej, kako lepa je njegova nevesta

Parček se je odločil za poroko v najožjem družinskem krogu, kar pa še ne pomeni, da se ob novici ne moremo veseliti tudi mi, kajne? 😍

Klemen Janežič (Usodno vino) se je poročil! Poglej, kako lepa je njegova nevesta (foto: POP TV) POP TV
10. 12. 2018

V minulem tednu so novice slovenskih medijev polnile informacije o skrivni poroki priljubljenega igralca Klemna Janežiča. Ta naj bi po poročanju številnih slovenskih medijev v objemu družinske zasebnosti večno zvestobo obljubil svoji dolgoletni partnerici in igralki, Nini Ivanišin. 

Poglej, kako lepo nevesto si je izbral Klemen:

Nina in Klemen o svoji zvezi z mediji nista nikoli razglabljala, in tako je tudi njuna poroka minila brez kakršnega koli medijskega pompa. 

V drugih medijih je mogoče prebrati le, da sta si zvestobo obljubila v ozkem krogu prijateljev in družine v Klemenovi domači Stični, vse prisotne pa naj bi prosila, da spoštujejo njuno zasebnost ter fotografije in komentarje ohranijo zase.

Iskrica med Nino in Klemenom naj bi preskočila prav med snemanjem serije Usodno vino, kjer je Nina igrala Dašo Rozman. Kako lepooooo. 

Mladoporočencema iskreno (in iz srca) čestitamo tudi na uredništvu!

Fotografije: Igor Zaplatil, Aleksandra Saša Prelesnik

Preberi še: Poglej, kako sta svoje RAZKOŠNO stanovanje okrasila Anamaria Goltes in Luka Dončić (navdih za TRENDI december)

Priporočamo tudi: TO pismo je Katarina Čas Ladu Bizovičarju napisala ob njunem razhodu