Klan Kardashian spet postregel s Photoshop spodrsljajem (in to ne samo z enim!)

Ko je Kim Kardashian pred dnevi na svojem Instagramu objavila promocijsko fotografijo za 16. sezono šova "V koraku z družino Kardashian", je bila deležna kar nekaj začudenih komentarjev. Poglej, kaj je sledilce zmotilo tokrat.

Klan Kardashian spet postregel s Photoshop spodrsljajem (in to ne samo z enim!) (foto: Instagram/Kim Kardashian) Instagram/Kim Kardashian
2. 4. 2019

Nov dan, nov Photoshop spodrsljaj klana Kardashian, bi lahko rekli. 🤣 Po tem, ko smo pretekli mesec poročali o noro zabavnem Photoshop spodrsljaju Kourtney Kardashian, je njena sestra Kim, sicer znana po preurejanju svojih fotografij, objavila skupinsko fotografijo s kar nekaj pomanjkljivostmi.

Promocijska fotografija za 16. sezono šova "V koraku z družino Kardashian" (orig. Keeping up with the Kardashians), ki jo je objavila na svojem Instagramu, je namreč sprožila val (različnih) komentarjev.

Pa gremo kar lepo po vrsti. Tole je fotografija:

Prvič, kaj za vraga se je zgodilo s spodnjim delom Khloeinega telesa, ki je očitno izginil nekam v globino kavča?

Ena izmed Kiminih sledilk je zapisala: "Samo eno majhno vprašanje, kje je preostanek Khloeinega telesa? Od pasa navzdol ..." Morda pa je le nosila ogromno obleko, ki se je zlila z vsem skupaj. Morda. 😅

Drugič, sledilci prav tako sumijo, da so Kendall dodali na fotografijo s pomočjo Photoshopa.

Se tudi tebi zdi, da so jo v zadnjem trenutku preprosto "prilepili" na fotografijo? Mnogi oboževalci namreč menijo, da ja.

"Videti je, kot da Kendall ni uspelo priti, zato so jo samo dodali," je zapisal eden izmed uporabnikov, drugi pa je dodal, da izgleda kot podrta lutka iz izložbe. 😂Tretji se je celo pošalil, češ ali so jo "prilepili" ali pa ima neverjetno močan vrat.

In tretjič, zakaj ima Kourtney na levi nogi šest prstov?

Ta očitno res nima sreče s svojimi nogami. Naj te spomnimo na ta spodrsljaj, kjer ima eno nogo bolj drobno in daljšo od druge:

No, če ne drugo, nas pa s temi zabavnimi spodrsljaji neizmerno zabavajo! 😃

Pripravila: N. Š.

Fotografije: Instagram/Kim Kardashian, Kourtney Kardashian

Preberi še: Iiiii! Poglej, kako čudovito družinico ima Svetlana Cigoj (Zvezde plešejo)!

Priporočamo tudi: TI dve znamenji bosta kraljevali v mesecu aprilu!