Igralca iz Game of Thrones končno potrdila, da se ljubita tudi zasebno!

Kit Harington in Rose Leslie, igralca, ki sta svetovno slavo dosegla z vlogama Jona in Ygritte v seriji Igra prestolov (Game of Thrones), se ljubita tudi zasebno.

Igralca iz Game of Thrones končno potrdila, da se ljubita tudi zasebno! (foto: Profimedia) Profimedia
4. 4. 2016

Da se med igralcema iz priljubljene serije nekaj plete, so namigovali že leta 2012, ko naj bi bila Kit in Rose sicer nekaj časa res skupaj, a se nato hitro razšla.

Nato so se govorice, da sta spet par, pojavile v začetku letošnjega leta, da so resnične pa so zdaj potrdile prve skupne fotografije in prvi 'skupni sprehod' po rdeči preprogi.

rose

Ta konec tedna sta namreč skupaj prišla na prireditev The Olivier Awards 2016, ki se je odvijala v Londonu in tako tudi uradno potrdila, da je ljubezen med njima še kako vroča, saj sta si prešerne volje pred vsemi fotografi izmenjala tudi nekaj poljubov.

par

Oglej si njune skupne trenutke v seriji:

(POZOR: Posnetek razkriva del vsebine!)

Konec tega meseca na male ekrane prihaja že šesta sezona serije Igra prestolov (Game of Thrones), prvi del bo na sporedu 24. aprila 2016.

Preberi še: Naša novinarka je bila en teden moški - presenečena boš, kaj je odkrila! ali pa poglej VIDEO: Modne blogerke so obnorele vodoodporne obrvi!

NE SPREGLEJ: Ugledna slovenska klinika Zorman-Repež podarja lepotni poseg!