Kim Kardashian: Tokrat ji denar ni pomagal

Ko je 34-letna zvezdnica družinskega resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian obiskala sirotišnico na Tajskem, ji je v oko takoj padla 13-letna deklica z vzdevkom Pink.

Kim Kardashian (foto: Profimedia) Profimedia
2. 12. 2014

Najstnica je bila starleti tako všeč, da je nemudoma poklicala svojega soproga, 37-letnega raperja Kanyeja Westa, in ga vprašala, ali jo lahko pripelje s seboj v Ameriko.

Kaj je odgovoril Kanye, sicer ni znano, znano pa je, da jo je njena 59-letna mama Kris Jenner takoj opomnila, da se ne more vesti, kot da je v trgovini. Kim, ki je imela očitno zelo resne namere glede posvojitve, pa tudi po teh besedah svoje mame ni vrgla puške v koruzo, nasprotno, naredila je še korak naprej.

Vzpostavila je namreč stik z upravnikom sirotišnice in mu zaupala svojo željo. Odgovorni gospod je prišel do zaključka, da je to sicer dobra priložnost za njegovo varovanko, a poudaril, da se mora Pink vendarle odločiti sama.

Kim je bila deklici sicer všeč, čeprav – kot vsi drugi otroci v sirotišnici – ob njenem prihodu ni vedela, kdo so člani družine Kardashian, a je na koncu njeno ponudbo za posvojitev vendarle zavrnila.

Rada bi bila učiteljica ali vodnica

"Ko sem izvedela, da me želi posvojiti, sem se tresla od vzhičenja. To bi bila gromozanska sprememba zame, a otroci tukaj so mi kot bratje in sestre. Oni so moja družina, nisem mogla kar tako oditi in jih zapustiti," je ganljivo pojasnila Pink.

Simpatična deklica je v sirotišnici zato, ker je njena mama prerevna, da bi lahko skrbela zanjo, a 44-letna Rose prav vsak dan prihaja v sirotišnico, da bi videla hčerko in pomagala pri oskrbovanju drugih sirot.

Seveda se je Pink, ki ima še mlajšega brata, takoj po tem, ko je izvedela za Kimino ponudbo, o njej pogovorila tudi s svojo mamo, ki je bila ponosna, da želi tako slavna ženska posvojiti prav njeno hčerko. Kljub temu pa ji je rekla, da gre lahko živet k njej šele po končani srednji šoli, ko bo lahko sama skrbela zase.

Pink, ki živi v siromaštvu in tudi sicer težkih razmerah, je pametna deklica, ki obiskuje dobro šolo, zaradi katere mora vsak dan prepotovati kar 160 kilometrov. Upa, da se bo po končani srednji šoli lahko vpisala na fakulteto in postala učiteljica ali turistična vodnica, ker želi pomagati svoji deželi in ker bi rada, da se tujci naučijo več o Tajski.

"Številni ljudje želijo imeti boljše in drugačno življenje od tistega, ki ga živijo. Toda ko sem malo bolje razmislila o tem, sem dojela, da bi morala vse pustiti za seboj, na to pa še nisem pripravljena," je zavrnitev posvojitve pojasnila očitno zelo zrela Pink, ki je še poudarila, da ne želi biti znana in bogata.