Kim Kardashian se je javil obubožan sorodnik

»Pokojni oče mi je vedno govoril, da moram biti ponosna na svoje korenine,« je izjavila Kim Kardashian, ki se revnemu sorodniku iz Turčije za zdaj še ni javila.

3. 6. 2013

»Na edinem računalniku v vasi sem preučeval stare družinske dokumente. Slučajno sem odkril, da imava s Kim iste prednike,« pravi 29-letni Muhammer Copur.

Čeprav večina gospodinjstev v turški vasici Karakale nima televizije, vsi vedo, kdo je Kim Kardashian.

Muhammer, ki z mamo in s petimi brati in sestrami živi v kolibi z dvema sobicama in brez kopalnice, pravi, da ga starletino bogastvo ne zanima:

»Rad bi jo le spoznal in vsaj enkrat videl v živo. Bil bi najsrečnejši, če bi me povabila na čaj v ZDA. Nič drugega ne potrebujem.«

Da bi prehranil družino, se je zaposlil kot varnostnik v vaški trgovini, kjer zasluži nekaj manj kot 105 evrov na mesec.

»Moja in Kimina praprababica sta bili sestri, a se je njena stran družine iz vasi izselila že leta 1913,« pojasnjuje Muhammer, zaljubljenec v zgodovino. Starletina praprababica in prapradedek sta bila Armenca, njun sin pa je bil prvi član družine, ki se je preselil v Los Angeles, kjer se je preživljal z zbiranjem kosovnih odpadkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri