Kim Kardashian pred rokom rodila deklico North West

Svet se je ustavil ... Kim Kardashian je rodila deklico. In to kar mesec dni pre­zgodaj. Dojenčica še ne ve, da je ta hip najbolj popularen otrok na svetu, in še preden bo prišla domov, bo verjetno tudi na njen račun mama služila bajne denarce ...

Deklico je rodila v bolnišnici Cedars-Sinai Medical Center na Beverly Hillsu. (foto: Profimedia) Profimedia
21. 6. 2013

Kim Kardashian (32), starleta, ki je popularna zato, ker obstaja, in ne zato, ker bi bila v čem dobra. No, promocija nje in celotne družine ji gre tako dobro od rok, da s tem služi milijone. Nekateri jo obožujejo, spremljajo vsak njen korak, njene resničnostne šove, drugim gre na živce.

Sama se na vse to požvižga in raje uživa bogastvo, ki ga je prislužila. In poleg tega ima še bogatega fanta, raperja Kanyeja Westa (36), ki je bil pri porodu tudi navzoč. Zraven pa je bila tudi njena mama Kris Jenner.

Deklica je prišla na svet to soboto ob 1.30, in sicer v bolnišnici Cedars-Sinai Medical Center na Beverly Hillsu, v kateri so rojevale tudi Britney Spears (31), Jessica Simpson (32) in Victoria Beckham (39).

Kim je rodila po naravni poti, čeprav je sprva mislila, da bo imela carski rez, potem pa se je prestrašila okužbe. Ker se je deklica rodila pre­kmalu, so jo dali v inkubator. Kim naj bi rok poroda imela 11. julija, a je predčasno dobila popadke. Je pa deklica dobila zelo nenavadno ime, saj sta jo poimenovala North West.

Tehtala naj bi 2.200 gramov. Seveda čestitke srečnima staršema prihajajo z vseh strani, tudi družabna omrežja so zabasana z njimi. No, nekateri se sicer hudobnih komentarjev niso mogli vzdržati, a tako Kim kot Kanye se požvižgata na vse.

Zabava za še nerojeno deklico

Kim je resnično dobra v samopromociji. Na začetku meseca je organizirala zabavo, na kateri so obdarovali še nerojeno deklico. Na njeni posesti na Beverly Hillsu so postavili mize, rdeč tepih, cvetlične aranžmaje in vse, kar se spodobi za vrtno zabavo. Kim je bila v beli obleki, med gosti pa je bil tudi Kayne West, čeprav sprva ni bilo mišljeno, da pride, saj mu gre na živce, da ga vseskozi snemajo kamere.

Posneli so ga ob koncu obdarovanja, ko je prišel s kapuco na glavi. Kimina mama Kris Jenner (57), ki je tudi glava družine, je svoji vnukinji podarila otroški voziček znamke Porsche buggy, Diorjevo lutko in zapestnico znamke Cartier. Med darili, ki so jih prinesli povabljeni, se je znašla tudi košara iz luksuzne trgovine za otroke Petit Tresor, vredna vsaj šest tisoč funtov.

Deklica pa je dobila tudi hišico za punčke, vredno devet tisoč funtov, kompletek iz kašmirja in še mnogo drugih dragih daril. Marsikdo je moral dobro razmisliti, kaj kupiti otročku, ki ima že pred rojstvom vse. Celo Kim je dejala, da se ji je zdelo, kot da gre za poroko in ne 'baby shower', kakor rečejo obdarovanju.

Kim mu izkazuje svojo ljubezen

Kim je očitno res našla ljubezen svojega življenja, kar izkazuje na vsakem koraku. In ko je pred kratkim praznoval 36. rojstni dan, mu je čestitala kar prek Twitterja, da so videli vsi. "Vse najboljše moj najboljši prijatelj, ljubezen mojega življenja in moja sorodna duša. Ljubim te bolj, kot si lahko misliš in kot se lahko z besedami sploh opiše," je napisala in objavila njuno skupno sliko.

Ni verjela govoricam o prešuštvu

Pred kratkim so se v časopisih pojavile slike Kayneja in Kanadčanke Leyle Ghobadi (24), s katero naj bi varal Kim. Takoj so se začele govorice, da bo to uničilo njuno razmerje, a se to ni zgodilo. Kanadčanka je izjavila, da se je njena afera z raperjem začela že leta 2012 in se nadaljevala tudi po tem, ko je Kim povedala, da je noseča.

Po njenih trditvah naj bi ji Kayne dejal, da je njegova zveza s Kim samo predstava za javnost in da ne gre za nič resnega. Kimini predstavniki za stike z javnostmi so seveda takoj zanikali govorice o prešuštvu in napisali, da gre samo Leylin poskus, da bi tudi sama doživela nekaj slave.

Sandra Bratuša za revijo Story